E-objave

Objave iz vseh vetrov

Proteinske palačinke

/
/
/
1031 Views

Vsi imamo radi mehke, puhaste palačinke. Njami, kajne? Ne glede na polnilo oziroma, katero se nam najbolj dopade, so te običajno nasitne, služijo kot posladek in nam prav nič ni mar za težo, medtem, ko vanje zagrizemo. Kaj šele proteinske palačinke. Res je, tudi te so lahko enako odlične kot običajne.

Beljakovinske palačinke

Proteini so pravzaprav beljakovine in če smo doslej se teh izogibali, moramo vedeti, da so te nujno potrebne našemu telesu, zato, da lahko nemoteno opravlja svoje funkcije. Ker pa jih težko zagotovimo zgolj s prehrano, pa so nam na voljo prehranska dopolnila, proteini, ki bodo nadomestili vs manjko teh v telesu. Pomembno je zgolj to, da jih uživamo v priporočenih količinah, da jih kupimo pri preverjenem prodajalcu, da jih uživamo redno. Zagotovo bomo opazili izboljšano stanje, katero bo hkrati vplivalo tudi na naše počutje.

Zdrava sladica

Proteini so nam na voljo v različnih oblikah, pa vendar so najbolj uporabni v prahu. Dobimo jih v različnih okusih in izvedbah, tako, da jih dejansko lahko mešamo med raznovrstno hrano. In tudi v palačinke. Sploh kakšni z okusom vanilije, čokolade ali katerih drugih priljubljenih okusov. Kako dobro se bodo podali v te. In potem bodo palačinke seveda tudi zdrave, ne samo okusne. Ščepec, dva ali tri (odvisno od priporočene količine) in pričarajmo zdrav in okusen obrok, katerega bomo zagotovo želeli ponoviti večkrat.

proteinske palačinke

Proteinske palačinke so torej posladek, katerega lahko ponudimo tudi svojim najbližjim. Ker gre za naravno prehransko dopolnilo, ekološkega izvora, nikakor ne bodo škodovale v nobenem primeru. Seveda, če jih uživamo po priporočenih količinah.

Vsak človek ima možnosti in od nas je odvisno, katere nam bodo zanimive. Kar pa se tiče zdravja, pa bomo seveda želeli vsi izrabiti vse dobre možnosti, ki so pred nami. In dejansko so, tako kot so recimo prehranska dopolnila, s pomočjo katerih telesu zagotavljamo vse, kar to potrebuje, da ostaja zdravo in s popolno funkcijo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar