E-objave

Objave iz vseh vetrov

Sproščujoče masaže

/
/
/
1297 Views

Masaža je tehnika sproščanja telesa, ki ljudi spremlja že lep čas skozi zgodovino. Ni zastonj tako, saj ima ta sporstitveni postopek na telo ogromno pozitivnih vplivo. Masaža pa ne vpliva dobro samo na naše počutje, temveč tudi na naše zdravje. Več o tem pa v članku.

Včasih si tako močno zaželimo sproščujoče masaže, da se v mislih že pravzaprav masiramo. Zakaj bi se masirali zgolj v mislih, ko pa so nam na voljo masažni saloni, v katerih ponujajo izvrstno ponudbo različnih masaž, z različnimi učinki.

Masaža celega telesa

Masaža je velikokrat rešitev, ki ne pomiri zgolj telesa, pač pa tudi duha. Vsak od nas se bo strinjal, da smo po masaži kot prerojeni, svet vidimo popolnoma drugače, naše telo pa kot bi lebdelo. Na tako enostaven in praktičen način a hkrati tudi prijeten, lahko torej rešimo marsikatero zagato povezano z bolečinami telesa in hkrati tudi s preobremenjenimi mislimi.

sproščujoča masaža hrbta

Vrste masaž

Masaž je veliko različnih, za katero se bomo odločili, pa je odvisno seveda samo od nas. Zakaj nas bo katera prepričala? Če se odločimo za klasiko, nikoli ne zgrešimo, pravzaprav  prav z nobeno ne zgrešimo, ker ima vsaka svoj namen in učinek. Če si zaželimo erotične masaže, odlično, nekaj popolnoma posebnega, mogoče za nas novega. Če še nismo preizkusili te posebne in odlične masaže, je mogoče sedaj čas, da se odločimo za nekaj drznega, novega. Verjetno bomo presenečeni, česa vse nismo vedeli o sebi in lastnem telesu.

Sproščujoče masaže so torej prav vse masaže, katere dosežejo učinek sprostitve. Ker smo pa si medsebojno različni, pa bodo seveda tudi učinki različni in bodo tako različne masaže pomenile različna doživetja. Kakšno bo recimo vzbudila pri nas erotična masaža? Zagotovo gre za posebno metodo, ki bo prebudila vse naše čute. In tudi te se delijo na različne, tako da je tudi tu pomembno vedeti, na kakšen način katera poteka, še predno si rezerviramo termin. Seveda, če ne želimo biti presenečeni. Sicer pa lahko tudi odidemo v najbližji masažni salon in  se pozanimamo o možnostih ter upoštevamo njihova priporočila. Tam nam bodo znali najbolje svetovati, glede na naše potrebe, in seveda tudi predlagati ustrezno masažo, zaradi katere bomo masaže vzljubili še bolj.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar