E-objave

Objave iz vseh vetrov

Samsung Galaxy serije S vedno vrhunski

/
/
/
1041 Views

Glede na to, koliko časa ta proizvajalec že izboljšuje serijo S, ni nič čudnega, da je vsak telefon vedno boljši, ima vedno boljše karakteristike, je vedno bolj zmogljiv, ima funkcije, ki so zelo uporabne – in takih je res ogromno, in tudi uspešno se vsak predstavljeni model kosa s konkurentoma Huawei in iPhone. Že v prvi seriji je bil Samsung Galaxy s1, za takratne razmere in čas, super telefon. Celoten razvoj mobilne telefonije pa je seveda omogočil, da je bila vsaka naslednja serija Samsung Galaxy boljša in minilo je tudi kar nekaj let, da je Samsung Galaxy postal to, kar je danes.

Samsung Galaxy s6 je bil prelomnica

Če je bil Samsung Galaxy serije S prej kolikor toliko dober telefon, ki je delal, prav zelo pa vseeno ni navdušil, pa je bil S6 tista prava prelomnica. Sicer je temu proizvajalcu že predhodna serija malo bolj uspela, ampak vseeno je šesta serija tista, ki je bila prelomna v uporabnosti in karakteristikah telefona in ravno s tem modelom je dobil to veljavo in vrednost, ki jo ima še danes. Takrat je tudi zelo prehitel konkurenco in ker je bil tako dober telefon, ga ima mnogo ljudi še danes, v letu 2019, v uporabi, pa čeprav so ga naredili v letu 2015, kar pomeni, da je za telefon že kar zelo star.

Samsung Galaxy S9 in S9+ prekašata vse

Če pogledamo današnji Samsung Galaxy S9 in še bolje Samsung Galaxy S9+, potem lahko ugotovimo, da že imamo na voljo telefon, ki ga potrebujemo in trenutno si skoraj da ne moremo predstavljati, kaj lahko Samsung Galaxy z naslednjo serijo še izboljša. Kljub temu pa se za leto 2019 že napoveduje nova serija S10 in prav z zanimanjem lahko pričakujemo, kaj bo ta proizvajalec sploh še lahko ponudil dodatnega.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar