E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kakšen otroški nahrbtnik kupiti

/
/
/
1125 Views

Pri nakupu otroškega nahrbtnika je treba upoštevati več dejavnikov. Zlasti je pomembno, kaj bo otrok v njem shranjeval oziroma prenašal, kar vpliva na velikost nahrbtnika in prostorsko razporeditev v njem. Velikost je treba prilagoditi tudi otrokovi starosti in telesni konstrukciji, pri tem je treba paziti, da otrok ne prenaša pretežkega. Na nakup nahrbtnika vpliva tudi otrokov spol, saj je otroški nahrbtnik za deklice drugačen kot za dečke. Praviloma se razlikujejo v barvah, poslikavah, vzorcih in drugih podrobnostih. Najmlajši otroški nahrbtnik za vrtec potrebujejo tudi za ostale različne priložnosti, ko gredo na sprehod, ko obiščejo prijatelje, ko se udeležijo športne dejavnosti in podobno.

nahrbtnik za vrtec

Otroški nahrbtnik za vrtec

Otroški nahrbtnik za vrtec naj bo funkcionalen, kakovosten in otroku priljubljen. Na izbiro vplivajo starši in otroci, pri čemer so starši pozorni predvsem na uporabnost nahrbtnika. Sprašujejo se, ali bo otrok lahko shranil vse, kar potrebuje za v vrtec. Pazijo, da otroški nahrbtnik ni prevelik in da v njem ne bo prenašal pretežkega bremena. Poleg tega so pozorni, da je narejen iz kakovostnih materialov. Otroci pa so pri nakupu nahrbtnika bolj kot na funkcionalnost in kakovost pozorni na videz. Pomembno jim je, kakšne barve je, kakšni motivi so na njem in še bi lahko naštevali. Želijo imeti lik iz priljubljene risanke ali junaka iz najljubše pravljice. Seveda pa je pri nakupu treba upoštevati tudi otrokove želje, da bo z njim rad šel v vrtec.

 

Otroški nahrbtnik z otrokovim imenom

Poleg nahrbtnikov z najrazličnejšimi poslikavami, liki in vzorci so na voljo tudi otroški nahrbtnik z otrokovim imenom. Personalizirani so uporabni tudi zato, ker omogočajo, da ne pride do zamenjave med otroki, kajti otroci v gneči svojega hitro prepoznajo po imenu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar