E-objave

Objave iz vseh vetrov

Izjemno natančno rezanje pločevine s fiber laserjem

/
/
/
1066 Views

Številna podjetja pri svojem delu nujno potrebujejo zelo zmogljive stroje, ki jim ne omogočajo samo izjemno kakovostnih rezultatov, temveč je njihovo delo v celoti veliko hitreje in tudi natančneje opravljeno. Eno od zahtevnejših opravil, po katerem je kar dosti povpraševanja, pa je tudi natančen razrez pločevine s fiber laserjem.

Razrez pločevine s fiber laserjem se opravlja, tako kot nam že samo ime pove, z laserji. Zanje je značilno, da so zelo hitre in tudi natančne naprave. S pomočjo takih naprav tako lahko razrezujemo tudi najbolj zahtevne materiale. Med pogoste sodi na primer aluminij.

Na sliki so pločevinaste plošče, pripravljene za razrez

Razrez pločevine s fiber laserjem in drugi konkurenčni postopki

Vsekakor pa razrez pločevin in drugih zahtevnejših materialov ne poteka samo z laserji. Zato nekateri uporabljajo tudi druge postopke, ki so laserskemu razrezu dokaj konkurenčni in tudi po večini cenejši. Pri tem mislimo na primer na rezanje z vodnim curkom, z žično erozijo ter podobno. Nekatera podjetja si laserskega razreza zaradi visokih investicijskih in obratovalnih stroškov ne morejo privoščiti, zato posegajo po drugih.

Z laserjem pa ne režemo samo pločevine, temveč tudi druge materiale, kot so na primer polimeri, keramika, les, usnje, tekstil ter podobno.

Kje lahko najdemo najboljše ponudnike laserskega razreza?

Laserski razrez pločevine in drugih materialov je posebna storitev, ki jo pri nas ponuja kar nekaj podjetij. Ta imajo na spletu tudi svoje strani, na katerih ne predstavljajo samo laserskega razreza, temveč še druge storitve, ki so med ljudmi dokaj priljubljene. Na svojih spletnih straneh podjetja razrez pločevine in ostalih predmetov pogosto prikazujejo tudi s pomočjo video posnetkov. Tudi na ta način boste lahko ugotovili, da je taka oblika rezanja zelo hitra, kakovostna in natančna.

Na spletni strani boste poleg zelo natančne predstavitve postopka, v kateri boste izvedeli, čemu je tak razrez namenjen, izvedeli še ceno za tako storitev.

Najsodobnejša tehnološka rešitev za razrez kovin

V nadaljevanju vam predstavljamo najsodobnejšo tehnološko rešitev ta laserski razrez kovin. To je cevni laser, ki ga uporabljajo v številnih podjetjih pri nas.

Cevni laser omogoča izjemno hitro in natančno izdelavo izdelkov z izjemno ponovljivostjo. Taka obdelava lahko nadomesti več klasičnih metod obdelave pločevine. Poleg tega nam omogoča še povsem nove konstrukcijske rešitve, ki do sedaj sploh niso bile možne. Poleg večopravilnosti je za cevni laser značilna izjemna natančnost. Posledično nam to omogoča veliko zmanjšanje skupnih stroškov pri delu.

Če tudi vi za svoje nadaljnje delo potrebujete razrez pločevine z laserjem, potem vas vabimo, da na spletu obiščete najugodnejšega ponudnika in se skupaj z njim lotite projekta.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar