E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kam po gadgete in darila?

/
/
/
1291 Views

Ste tudi vi eden izmed tistih nakupovalcev, ki se jim pospeši utrip ob najnovejših gadgetih in uporabnih izdelkih? Če ste na vprašanje odgovorili z DA, potem imamo nekaj za vas. E-trgovina z veliko izdelki in nizkimi cenami v kateri lahko dobite kaj zase, za vašega partnerja in otroke.

Spletna trgovina Vigoshop se je na trgu pojavila pred nekaj leti, kaj hitro pa s svojimi nizkimi cenami začela pometati s konkurenco. Najbolj priljubljen produkt so brezžične slušalke, ki so na las podobne tistim od proizvajalca Apple – Airpods. Za originalne slušalke Ameriškega giganta boste bržkone odšteli med 150-180 evri, slušalke v Slovenski spletni trgovini pa vas bodo stale 20 evrov. Čeprav je tako, da pri glasbenih komponentah velja “malo denarja, malo muzike”, so te slušalke za tako ceno zelo kvalitetne in ugodne.

Med drugimi popularnimi produkti so še pametne ure, push up modrčki, rokavica za hiše ljubljenčke, poly gel za nohte in drugi.

Zakaj pa je trgovina tako posebna? Skoraj vsi produkti stanejo med 10 in 30 evri, kar je za današnje nakupe malo, vseeno pa so izvirni in primerni tako za obdarovanje samega sebe ali svojcev.

nakupovanje

Darila je dandanes težko kupiti, sam se največkrat obrnem na kakšno spletno trgovino in tam kupim darilni bon, saj je to veliko bolje, kot pa če bi nekomu dal denar. Kaj pa kupiš nekomu, ki že ima vse? Odgovor je kakšno izvirno stvar.

Kolegici, ki ima doma dva psa sem tako kupil rokavico za česanje dlak in bila je neizmerno vesela.

Ogled trgovine vam priporočam!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar