E-objave

Objave iz vseh vetrov

Družabne igre so zabava za vso družino

/
/
/
1205 Views

Čeprav nam je sodobna tehnologija omogočila številne naprave, s pomočjo katerih se lahko tudi igramo, pa imamo ljudje še vedno zelo radi družabne igre v fizični obliki. Te nam omogočajo, da se lahko v poznih večernih urah ali v dneh, ko je nekoliko več časa, z družino ali prijatelji usedemo za mizo, odpremo škatlo, v kateri so razporejeni določene figurice ali kaj podobnega, in se začnemo igrati.

Družabne igre so namenjene tako odraslim kot tudi najmanjšim. Njihov glavni namen je, da se skupina ljudi zabava, pri tem pa vsekakor uporablja tudi male sive celice, če posameznik želi biti najboljši. Številne igre, namenjene večji skupini oseb, se prodajajo v bolje založenih trgovinah z igračami, najdemo pa jih tudi v spletnih trgovinah.

Prikupna družabna igra za otroke

Znano je, da se lahko naši otroci tudi preko družabne igre naučijo marsičesa. Predstavili vam bomo eno od prikupnejših družabnih iger, ki se imenuje Ekec Pekec kurji drekec. Tovrstna igra je v bistvu igra spomina, le da ima v primerjavi s klasično obliko igre spomina nekoliko več prednosti. Praksa je pokazala, da se otroci te igre zlepa ne naveličajo. Zakaj?

Namizne družabne igre za vso družino

Ker glavni cilj igre ni najti čim več parov, temveč kdo bo pokradel največ peres iz repkov svojih soigralcev. Mikavno, kajneda? Družabna igra Ekec Pekec kurji drekec je na trgu že kar nekaj časa. Pred dvajsetimi leti je dobila laskavi naziv za igro leta.

Komplet družabne igre vsebuje 24 jajčastih ploščic za potko, 12 osmerokotnih ploščic z dvorišča, 4 piščance – 2 kokoški in dva petelinčka. V kompletu boste našli tudi pravila igre. Igra je namenjena tako staršem kot tudi otrokom.

Nakup družabne igre v spletni trgovini

Če vas mika, da bi omenjeno družabno igre imeli doma tudi vi, jo lahko kupite v spletni trgovini, ki je v prvi vrsti namenjena vašim malčkom. Poleg številnih družabnih iger, ki vam jih ponujajo po ugodnih cenah, boste lahko izbirali še med številnimi drugimi prav tako koristnimi izdelki za vaše otroke.

Na spletni strani si boste lahko prebrali tudi podrobnejša navodila, kako igra poteka in kdo je na koncu zmagovalec. Družabne igre, kot je ta, vam in vaši družini puščajo nepozabne spomine.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar