E-objave

Objave iz vseh vetrov

Pametna vtičnica lahko prepreči požar

/
/
/
976 Views

Statistika pravi, da sta glavna krivca za požare posledica malomarnosti in nevednosti. Tem se lahko brez težav izognete. V stresnih časih se lahko kaj hitro zgodi, da pozabite izklopiti kakšno električno napravo. Posebej pri steklokeramičnih štedilnikih se lahko zgodi, da blizu pustite papir ali krpo, ki se vžge. Dnevi pozabljivosti in raztresenosti pa lahko postanejo veliko manj nevarni, če se bo v vašem domu nahajala pametna vtičnica, ki jo po ugodni ceni dobite pri A1. Ta se uporablja za vse električne naprave, ki so priključene nanjo. Takšna pametna vtičnica vam bo vedno povedala, ali je določen aparat vklopljen.

Tako kot gasilni aparat je pametna vtičnica pomembna varnostna oprema

Pametna vtičnica omogoči več prostega časa

Z gotovostjo se lahko trdi, da sta varnost in zdravje neprecenljiva. Zato se izplača odšteti nekaj denarja, ko je cena pametne vtičnice tako nizka. Posebej v razmerju do tega, kaj vam nudi. Ponujena pametna vtičnica ima odlično funkcijo, in sicer nastavitev časa. Nastavite lahko namreč čas delovanja naprave in se vmes odpravite po opravkih. Ko se vrnete domov, bo vse že postorjeno in lahko boste prebrali tisto peto poglavje, ki vas čaka že en teden. Torej ne le da pametna vtičnica prepreči možnost hude škode, hkrati vas dodatno razbremeni. Omogoči vam nekaj, kar ste želeli: več prostega časa. Pri A1 jo lahko kupite kar na spletu in vam jo brezplačno dostavijo do vhodnih vrat.

Pametna vtičnica vas bo razbremenila

Vsestranska pametna vtičnica se lahko kupi kadar koli, če gre za spletni nakup. Vse potrebne podatke o njej najdete pri omenjenem ponudniku. Cena že vključuje DDV, zato se vam ni treba bati dodatnih stroškov. Plačate jo lahko že vnaprej, da jo ob dostavi le prevzamete in že namestite. Podjetje, ki že vrsto let uspešno posluje, želi le najboljše za svoje stranke. Varen je nakup, varna je pametna vtičnica in varnejši boste vi, ko jo boste začeli uporabljati. Kaj kmalu boste opazili, da okrog hodite lahkotnejših nog.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar