E-objave

Objave iz vseh vetrov

Tabla piši briši za ustvarjalno risanje po stenah

/
/
/
1037 Views

Stenske nalepke predstavljajo hiter in enostaven način za okrasitev doma, ne da bi pri tem poškodovali zidove. Zidne etikete prihajajo v različnih motivih, dimenzijah in barvah. Pri tem pa stenske nalepke niso namenjene le dekoraciji, saj so nekatere izmed njih tudi izjemno funkcionalne. Mednje spada tudi stenska tabla piši briši, ki nudi idealno površino za pisanje, risanje in izražanje kreativnosti.

Dekorativna tabla piši briši je hkrati idealen pripomoček za ustvarjanje seznamov, učenje in organizacijo dela. Nanjo lahko pišemo s kredami ali s flomastri. Popisano in porisano risalno površino lahko enostavno obrišemo s suho krpo ali papirjem in tako ustvarimo čisto podlago za ponovno uporabo. Zidne etikete lahko enostavno nalepimo na vse gladke površine, pri čemer jih lahko kasneje tudi po želji premikamo in lepimo na druge stene.

Stenske nalepke z risalno podlago za ustvarjalne otroke

Tabla piši briši je učinkovito orodje za izražanje kreativnosti otrok, ki radi pišejo, rišejo, barvajo in čečkajo. Nekateri otroci v zgodnejših fazah razvoja zelo radi čečkajo tudi na stene, s čimer starši niso prav nič zadovoljni, saj so domači zidovi popisani in umazani. Nalepke za otroško sobo, ki jih namestimo v višino otrokovih oči, pa predstavljajo odlično rešitev za tovrstno težavo, saj otroci dobijo možnost, da ustvarjajo na za to namenjeni risalni podlagi.

 

 

Otroške zidne etikete za risanje in pisanje so sestavljene iz črne površine, na katero otroci lahko rišejo s kredami ali flomastri. Okoli črne risalne podlage pa so podaljški etikete z motivi, ki so namenjeni dekoraciji. Tako te otroške nalepke za ustvarjanje prihajajo z različnimi otroškimi motivi, kot so pikapolonice, drevesa, planeti, metulji in drugo.

Zidne nalepke za ustvarjalne odrasle

Stenske nalepke za pisanje in risanje niso namenjene le otrokom, temveč tudi odraslim. Na primer, bela risalna površina večjih dimenzij za pisanje s flomastri se lahko uporablja tudi za učenje, pisanje zapiskov, organizacijo doma s pisanjem dnevnih opravil in nakupovalnih seznamov. Posebej oblikovane zidne koledarje s kvadrati, ki označujejo posamezen dan v tednu, pa lahko nalepimo na zidove v kuhinji ali jedilnici. Na njih lahko označimo pomembne datume, ko pa teden mine, popisano risalno površino enostavno zbrišemo s suho krpo.

 

 

Zidne etikete za pisanje in risanje so uporabne tudi v pisarnah in podjetjih, kjer lahko nanje zaposleni pišejo urnike, pomembne informacije in delovne naloge. Nalepke za ustvarjanje so uporabne tudi v šolah in izobraževalnih ustanovah, saj predstavljajo odličen pripomoček za učenje. V restavracijah in kavarnah pa jih uporabljajo za pisanje dnevnih menijev in cenikov.

Dekorativne zidne etikete z različnimi motivi so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini za prodajo stenskih nalepk na naslovu www.stenska-nalepka.si, kjer lahko naročite tudi table piši briši v različnih vzorcih, dimenzijah in motivih. Ob nakupu pa v paketu dobite tudi flomastre ali krede v različnih barvah.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar