E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kakovostna gnojila za odličen pridelek

/
/
/
851 Views

Plagron je znamka, ki jo morate tisti, ki se ukvarjate z vrtnarjenjem ali gojenjem rastlin, vsekakor dobro poznati. Podjetje Plagron namreč izdeluje številne izdelke, s pomočjo katerih bodo vaše rastline boljše rasle in uspevale, kar pomeni, da bo tudi vaš pridelek na koncu večji. Pod blagovno znamko Plagron boste našči različna gnojila, pospeševalce cvetenja in različne druge izdelke, s katerimi lahko oskrbite svoje rastline v različnih fazah rasti.

Plagron – najboljše za vaše rastline

Plagron je priznana blagovna znamka različnih izdelkov, ki pospešujejo rast rastlin oziroma skrbijo za to, da te rastejo v optimalnih pogojih. Vsak, ki goji rastline, se trudi za to, da bi te čim bolj uspevale. Na to vpliva več različnih dejavnikov, od same izbire ustreznega semena ali sadik, do zemlje oziroma substrata, v katerega rastline posejemo ali posadimo, pa tudi vse ostalo.

Zaradi tega je za uspešno rast rastlin zelo pomembno, da poskrbimo za to, da so vsi ti dejavniki čim bolj optimalni. Torej izberemo kakovostno seme ali sadike, skrbno izberemo zemljo ali substrat, pri tem pa ne pozabimo tudi na ustrezna gnojila, kakršna izdeluje podjetje Plagron. Gnojila in drugi izdelki znamke Plagron nam lahko vsekakor zelo pomagajo pri uspešnem gojenju rastlin oziroma uspešnem vrtnarjenju.

 

 

Kako izboljšati substrat in pospešiti rast?

Substrat oziroma zemljo, kamor posadimo ali posejemo rastline, lahko izboljšamo na različne načine. V ta namen nam Plagron ponuja različna gnojila, ki obogatijo substrat, pa tudi posebne Plagron Euro Pebbles kroglice iz ekspandirane žgane gline, ki substrat odlično razrahljajo. Prav tako pa se takšne kroglice iz ekspandirane žgane gline znamke Plagron lahko uporabijo tudi pri gojenju rastlin s hidroponiko, ki v zadnjem času postaja vedno bolj priljubljena.

Pri tem velja opozoriti, da je pri izbiri ustreznega izdelka za izboljševanje substrata ali izboljševanje rast treba upoštevati, na kakšen način rastline gojimo. Nekatera gnojila Plagron so namreč primerna le za uporabo na določenih substratih, medtem ko so druga primerna praktično vse substrate. Enako pomembno kot sama izbira ustreznega gnojila pa je tudi to, da tega pravilno uporabljamo. To pomeni, da ga je treba uporabljati v skladu z navodili, saj bo le tako njegov učinek tak, kot si želimo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar