E-objave

Objave iz vseh vetrov

HPS – kakovostna razsvetljava za vaše rastline

/
/
/
813 Views

Zagotovo je kar nekaj takih med vami, ki doma ali pa tudi na delovnem mestu skrbite za najrazličnejše rastline. Te za svojo rast in razvoj potrebujejo posebne pogoje, med katerimi pomembno mesto zavzema tudi razsvetljava in ne samo hrana, gnojila ter zadostna količina primerne tekočine.

V nadaljevanju posebno pozornost namenjamo razsvetljavi, ki jo uporabljamo za rastline. Na trgu lahko izbirate med najrazličnejšimi izdelki, s katerimi bodo vaše rastline prišle do kakovostne razsvetljave. Priporočamo tudi, da se pri nakupovanju takih izdelkov osredotočite tudi na spletne trgovine, kjer vam po dostopnih cenah prav tako ponujajo številne izdelke, vezane tudi na samo razsvetljavo rastlin. Sijalke HPS so na primer samo eden od vrhunskih izdelkov, ki se vam jih res splača postaviti med rastline.

Spletna ponudba izdelkov za razsvetljavo rastlin

Ena od najboljših spletnih trgovin z izdelki za rastline ponuja tudi posebno kategorijo izdelkov, ki je povezana z razsvetljavo. Na tem mestu tako lahko kupujete časovna stikala, digitalne in magnetne dušilke, reflektivna platna, reflektorje, sijalke HPS, sijalke DUAL in CFL ter še druge pripomočke, ki vam omogočajo vrhunsko razsvetljavo.

razsvetljava za rastline

Sijalke tipa HPS

V spletni trgovini za rastline lahko izbirate med različnimi HPS sijalkami. Proizvajalec Elekrox

 

je v prodajo postavil tudi 150 W sijalke, ki veljajo za izjemno visoko kakovostne. Primerne so zlasti za obdobje cvetenja. Za njeno delovanje pa je potrebna dušilka in E40 grlo.

Glavne lastnosti HPS sijalk

Pri nakupovanju sijalk HPS bodite pozorni na nekatere lastnosti. Predvsem pa na to, kdo je njihov proizva

 

jalec, model, temperaturne barve, za kaj so namenjene, količina električnega toka, teža in dolžina.

Sicer pa vam pri nakupu teh sijalk ter drugih pripomočkov za rastline lahko najbolje pomagajo kar izkušeni prodajalci. Najbolje, da jim poveste, za kaj vse boste potrebovali razsvetljavo, predvsem pa, v kateri fazi razvoja rastline.

Razsvetljava za rastline, ki se nahaja v priljubljeni spletni trgovini, je kakovostna, hkrati pa tudi cenovno dostopna. Na istem mestu ne boste nakupovali samo vrhunskih HPS sijalk, temveč še druge izdelke za svoje rastline, med katerimi imajo pomembno vlogo tudi hranila in gnojila. Tudi ti so produkti priznanih proizvajalec, ki jim lahko povsem zaupamo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar