E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kuhinje poljubne oblike – kotne kuhinje in mnoge druge možnosti

/
/
/
1014 Views

Kuhinje se danes izdelujejo v najrazličnejših stilih, barvah in z uporabo številnih materialov. Končna izvedba je tako lahko nekoliko bolj klasična ali rustikalna, možen pa je tudi zelo moderen dizajn. Na to, kakšen bo končni vizualni učinek, zagotovo močno vpliva sama postavitev, zato je to ena najpomembnejših odločitev, ki jih morate sprejeti, če načrtujete nakup kuhinje.

Kotne kuhinje na L sodijo med najpogostejše rešitve

»Kuhinja na L« je razporeditev, za katero se odloči zelo veliko ljudi. S tem imamo v mislih kotne kuhinje, ki zagotavljajo veliko delovne površine in prostora za shranjevanje, vendar ne dajejo občutka prenatrpanosti, zato pride kotna postavitev med drugim v poštev tam, kjer imamo na razpolago izredno majhno površino. Gre torej za preprosto, praktično rešitev, ki pa je lahko obenem vizualno zanimiva in kljub »klasičnosti« popolnoma unikatna. Vse je seveda odvisno od tega, kako inovativna je sama izdelava, pri čemer pa je prvi korak vedno dobra ideja oziroma načrt. Pri vsem tem pa je vsekakor dobro imeti na voljo strokovno pomoč, kar ne bo težava, če se odločite za sodelovanje s podjetjem Pohištvo Erjavec.

Kuhinje poljubne oblike

Vrhunske kuhinje po meri za vsak dom

Strokovnjaki iz podjetja Pohištvo Erjavec za svoje stranke že vrsto let ustvarjajo vrhunske kuhinje po meri, pri čemer so kotne izvedbe le ena izmed možnosti. Izbirate lahko še med mnogimi drugimi razporeditvami – od enovrstne razporeditve do še posebej moderne izvedbe z otokom na sredini prostora. Hkrati bodo upoštevali vse vaše želje glede barv oziroma barvnih kombinacij, materialov, posebnih detajlov itn. Z njihovo pomočjo boste tako prišli do kakovostnega pohištva, ki bo ustvarjeno posebej za vas in za vaš dom. Ker pri proizvodnji uporabljajo najboljše, preverjeno trpežne materiale, je življenjska doba njihovega pohištva nadpovprečno dolga, potreba po vzdrževanju je minimalna, čiščenje pa je izjemno enostavno.

Nakup kuhinje bi moral vedno vključevati 3D-izris

Ne glede na to, za kakšno postavitev se zanimate (kotno, enovrstno, z otokom itn.), je izredno priporočljivo, da se pred samo izdelavo pripravi računalniški izris. Ta omogoča, da dimenzije zares do potankosti prilagodimo prostoru, ki ga opremljate. Obenem pa vam daje to možnost, da si morda premislite glede določenih podrobnosti, saj si boste s pomočjo 3D-izrisa precej lažje predstavljali, kaj pričakovati po montaži elementov.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar