E-objave

Objave iz vseh vetrov

Najbolj priljubljene družinske igre

/
/
/
631 Views

Za marsikoga med vami ni nič bolj prijetnega kot se družiti s svojimi najbližjimi. Prav vsak dan bi si morali zanje vzeti vsaj uro časa, se pogovoriti o pomembnih stvareh. Mimogrede pa lahko s svojimi družinskimi člani odigrate še kakšno priljubljeno namizno igro. S tem jih boste opozorili na to, da računalniške igrice še zdaleč niso tako zabavne kot te, ki jih z nekom igramo v živo.

Na voljo vam je kar nekaj izjemno mikavnih družinskih namiznih iger. Družabna igra Ticket to ride in je priljubljena po celem svetu. Če te zabavne družinske igre še nimate doma, si jo lahko naročite kar po spletu.

Ticket to ride za napeto zabavo v vašem domu

Ticket to ride je torej ena od najbolj priljubljenih družinskih iger vseh časov. Omogoča vam neskončno napeto zabavo, ki zlasti temelji na neprestanem pogledovanju k nasprotniku. Med igro boste tako lahko ves čas ugibali, kakšni so cilji vašega nasprotnika in kje bo ta postavil svojo naslednjo progo.

Igralci igre Ticket to ride vam ne bodo znali z besedami opisati neverjetnih občutkov, ki jih doživljajo, ko na primer s samo eno potezo prehitijo svojega tekmeca.

Način igranja Ticket to ride

Na začetku igre si boste morali izbrati svoje kartice destinacij, ki jih boste videli samo vi. Na karticah sta navedeni mestu, ki jih morate med seboj ustrezno povezati. Cilj boste dosegli s postopnim postavljanjem vagonov v svoji barvi, in sicer na posamezne proge na zemljevidu.

Železniške trase so različno obarvane. Če boste nanje želeli polagati vagone, morate zbrati dovolj kartic zelene barve. Vsak od igralcev na svoji potezi lahko vleče barvne kartice in postavlja vagone. Igra je izjemno enostavna in hitra. Igra se konča, ko določenemu igralcu ostaneta samo še dva vagona od 45. To se praviloma v povprečju zgodi nekje v eni uri.

Družabne igre v fizični obliki so še vedno izjemno priljubljene.

Igra za staro in mlado

Vse družinske namizne igre so že v osnovi zasnovane tako, da so namenjene tako otrokom kot tudi odraslim oziroma starejšim. To velja tudi za igro Ticker to ride. Za otroke je še toliko bolj prikupna, ker je polna barvnih in izvirnih elementov.

Ticket to ride lahko v zimskih večerih igrate doma ali pa jo v poletnem času odnesete s seboj na morje. To je namreč družinska igra za vse generacije, oba spola in ne nazadnje za vse letne čase. Igra se lahko odvija znotraj na toplem ali v zunanjih prostorih. Dobrodošla je na primer na piknikih in na podobnih srečanjih, kjer se imate lahko s pomočjo dobro izbrane družabne igre še veliko prijetneje in udobneje. Igra je dobra izbira tudi zato, ker ne vključuje prezahtevnih pravil. Je povsem preprosta. V eni uri igranja lahko dobite zmagovalca in ga nagradite s čim posebnim.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar