E-objave

Objave iz vseh vetrov

Panelni parket omogoča ogromno paleto različnih vzorcev

/
/
/
637 Views

V pestri ponudbi različnih parketov vam je na voljo tudi panelni parket, za katerega velja, da ima že dokončno obdelano zgornjo površino in ga zato ni potrebno brusiti, lakirati ali oljiti. Zaradi tega je že pripravljen za direktno polaganje, kar prihrani ogromno časa in tudi denarja, saj velja za cenejšo izvedbo od klasičnega parketa. To pa ne pomeni, da je panelni parket zaradi tega tudi slabše kakovosti ali pa neprijetnega videza. Ravno nasprotno. 

Ta vrsta parketa velja za izjemno priljubljeno ravno zaradi tega, ker omogoča ogromno paleto različnih vzorcev in odtenkov, ki prepričajo najbolj zahtevne uporabnike. Polaganje panelnega parketa je zelo enostavno, saj se najpogosteje uporablja klasični klik sistem zaradi katerega je uporaba možna že takoj po polaganju. Panelni parket je izjemno odporen na obrabo, zaradi debelejšega zgornjega sloja pa ga je mogoče tudi obnoviti z dodatnim brušenjem, s pravilno nego pa nam bo še dolgo služil.

Panelni parket omogoča ogromno paleto različnih vzorcev

  • Polaganje parketa naj bo kakovostno

 

Parket se že od nekdaj uporablja v naših domov, njegova priljubljenost pa še vedno ne upada. Nad njim se navdušujejo vsi uporabniki, ki cenijo pridih domačnosti, eleganten videz in posebno toplino. Seveda pa je za čim večje zadovoljstvo uporabnikov potrebno poskrbeti tudi za pravilno in kakovostno polaganje parketa. Prvi korak je, da parket že pred polaganjem vsaj dva dni leži v prostoru, v katerem se ga bo položilo, saj bo na ta način prevzel vse klimatske značilnosti prostora.Odvisno od vrste parketa, se ga lahko polaga na dva načina. Prvi način je polaganje z lepljenjem na podlago, drugi način pa je plavajoče polaganje parketa. Ne glede na to, za kateri način se odločimo, je parket mogoče polagati na katerokoli podlago, najbolj pomembno pa je, da je le ta ravna, očiščena in suha. Po končanem polaganju parketa običajno sledi še končna obdelava kot je brušenje in lakiranje ali oljenje.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar