E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kakovostni električni viličar ne povzroča hrupa in je okolju prijazen

/
/
/
757 Views

Poleg različnih blagovnih znamk viličarjev, se le ti med seboj razlikujejo predvsem po vrsti svojega pogona. Že od nekdaj poznamo viličarje na dizelski pogon, plinske viličarje, v zadnjem času pa je vse bolj priljubljen predvsem električni viličar Toyota. Njegova glavna značilnost je ta, da ga poganja zelo zmogljiva baterija, zaradi česar v zrak ne izpušča nobenih izpušnih plinov in je zato okolju eden od najbolj prijaznih viličarjev.

Zaradi tega je ta model viličarja še posebej primeren za vse zaprte prostore, če pa k temu dodamo še nizko raven hrupa, lahko rečemo, da je delo z njim izjemno blagodejno. Inovativna tehnologija, s katero se danes ponaša že vsak električni viličar, močno prispeva k večji učinkovitosti in produktivnosti dela, sodobni elektromotorji pa ne zahtevajo nobenega posebnega vzdrževanja. Za brezhibno delovanje električnega viličarja je tako edino pomembno to, da je njegova baterija vedno dovolj napolnjena.

Redni servis električnega viličarja je vsekakor priporočljiv..

Redni servis viličarja poskrbi za njegovo dolgo življenjsko dobo

Podobno kot tudi vsa ostala vozila, prevozna sredstva ali pa delovni stroji, tudi viličarji zahtevajo redno vzdrževanje. Ker gre za zelo obremenjene delovne stroje, ki vsakodnevno prevažajo po več ton bremena, je logično pričakovati, da je redni servis viličarja še kako pomemben za njegovo brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Redni servisni pregledi so tudi edini način, da se še pravočasno izognemo nepričakovanim okvaram in napakam v delovanju.

Mnogi so sicer prepričani, da viličar ne potrebuje servisnih pregledov, a je potrebno vedeti, da se pri servisu viličarja ne zamenjajo le vse potrebne tekočine, ampak je vanj vključenih širok spekter različnih opravil. Kakovostni servis viličarja poskrbi tudi za njegovo podmazovanje, kalibracijo, čiščenje baterij, pregled vseh napeljav, pregled zavor in preverjanje delovanja celotnega viličarja. Glede na to, da so delovni procesi v primeru okvare viličarja lahko močno ovirani, je redni servis viličarja vsekakor priporočljiv.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar