E-objave

Objave iz vseh vetrov

Unikatne ploščice za kopalnico za dobro počutje

/
/
/
552 Views

Keramične ploščice za kopalnico npr. so že iz antike naprej dragocen arhitekturni element, ki človeku omogoča boljše počutje v prostoru, kjer se nahaja. Postale so tako prilagodljive, da iz njih lahko sestavimo mozaike, jih naročimo v želenih barvah, vzorcih ali te vzorce sami sestavimo, kar si lahko tudi ogledamo na spletu https://www.keramoteka.si/keramicne-ploscice/ploscice-za-kopalnico ali po želji v živo. Njihove prednosti so predvsem v trdnosti, glazuri in v tem, da je z njih enostavno pobrisati vodo in madeže. Še posebej so primerne za alergike, saj se na njih ne zadržuje cvetni prah in drugi alergeni. Namreč le-ti na ploščici takoj izstopijo, zato jih je enostavno odstraniti s čopičem ali krpo.

Zakaj izbrati ploščice za kopalnico?

Ploščice za kopalnico je smotrno izbrati zaradi narave samega prostora. Namreč na navadnih tleh se zaradi visoke vsebnosti vode in vlage le-ta lahko zadržuje in je ne moremo dodobra očistiti. Trdne keramične ploščice pa so namenjene ne samo izolaciji od mrzlih naravnih tal, ampak tudi temu, da so neprepustne za vodo, madeže in odporne na poškodbe zaradi vlage. Poleg tega je trpežna keramična ploščica obstojna 10-20 let, kar vam prihrani stroške vzdrževanja in popravil v kopalnici. Keramične ploščice za kopalnico pa so tudi zelo enostavne za vzdrževanje, saj za njih ne potrebujete posebnih čistil. Enostavno jih obrišete, pometete ali posesate z mehkim nastavkom za krtačo.

Črno bele kopalniške ploščice v zanimivih vzorcih, slikano pod tušem.

Dolgoletna tradicija omogoča ugodne cene

Keramične ploščice za kopalnico spadajo že v tradicionalno opremo stanovanja, zato za njih ne boste odšteli veliko denarja. Seveda pa je druga zgodba, če želite v kopalnici sestaviti poseben mozaik, si želite posebne barve ali pa unikaten motiv na posamezni ploščici sami. Takrat se cene lahko tudi dvignejo, sama ploščica pa dobi tudi umetniško vrednost. Moderne proizvodne tehnike pa omogočajo tudi zelo hitro proizvodnjo, saj tehnologija omogoča izdelavo materialov, ki jih je mogoče natisniti na različne načine in razrezati v različne oblike kot so pravokotniki, trikotniki, deske in podobno. Ker pa so keramične ploščice za kopalnico predvidoma težke in je postopek namestitve zahteven, boste za to potrebovali izkušenega strokovnjaka. Kljub vsemu pa se vložek izplača in malce višja cena tudi, glede na to, da zdržijo lahko tudi do 20 let.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar