E-objave

Objave iz vseh vetrov

Gumijasti tepihi so odlična izbira za zaščito notranjosti vozila

/
/
/
577 Views

Dejstvo je, da imajo gumijasti tepihi v primerjavi s tekstilnimi več prednosti. Še posebej dobrodošli so v zimskem času, ko v vozilo prinesemo še več umazanije in mokrote kot sicer. A tudi vsi tepihi iz gume niso enako kakovostni. Še posebej dobro se obnesejo originalni. Ti se namreč vozilu povsem prilagodijo, njihovo vzdrževanje je povsem preprosto, izdelani pa so iz zelo kakovostnih materialov.

Originalne gumi preproge za avto so izdelane tako, da se ne zvijajo in ne gubajo. Takšno lastnost jim zagotavlja utrjeni rob predpražnika, ki je nekoliko dvignjen. Rob prav tako omogoča dodatno zaščito. Ne nazadnje originalni tovrstni izdelki omogočajo izjemno dobro odpornost na tekočine, na primer na vodo, olje.

Kako najlaže očistiti tepih iz gume

Omenili smo, da so gumi avtomobilske preproge za čiščenje povsem preproste. Dovolj je, da jih samo obrišete in videti bodo kot novi. V primeru da se na njih nabere večja količina umazanije, jih lahko tudi enostavno splaknete. Takšne preproge so namreč vodoodporne. Temeljiteje pa jih lahko očistite s krpo ali krtačo. Ker se sušijo izjemno hitro, z njimi ne boste imeli prav veliko dela.

Vseeno pa je dobro, da ste previdni pri sušenju. Nikoli jih ne izpostavljajte preveč žgočemu soncu. Lahko namreč pride do nezaželenih razpok na sami gumi. Najbolje je, da gumijaste tepihe vedno sušite nekje v senci. Ko pa se posušijo, jih lahko takoj namestite nazaj v avtomobil, enako torej, kot velja za gumijasta prtljažna korita za avto.

Črna gumi preproga za prtljažnik, že položena.

Zakaj se je najbolje odločiti za originalne avtomobilske tepihe

Originalne tepihe iz gume dobite od proizvajalca vozila. Takšne preproge se povsem prilegajo avtu, ker so bili načrtovane ter oblikovane skupaj z vozilom že od samega začetka. Če se takšen kos opreme v notranjosti avta ne bi povsem prilegal, bi vas zagotovo oviral med vožnjo. Tepihi bi se namreč stalno premikali in s tem lahko ogrožali varnost na cesti.

Originalne preproge iz gume prav tako vključujejo zelo učinkovit protizdrsni sloj. Tudi to onemogoča, da bi se produkt med vožnjo premikal. Še posebej za to je takšna vrsta avto preprog primerna tudi za vse tiste voznike, ki sicer ne prisegajo na takšno avto opremo.
Vrhunski gumi tepihi odličnega proizvajalca Gledring so vam po zelo dostopni ceni na voljo tudi v spletni prodajalni.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar