E-objave

Objave iz vseh vetrov

Najbolj priljubljena in najpogosteje uporabljena avto kozmetika

/
/
/
536 Views

Avto kozmetika v najrazličnejših vrstah in oblikah je vsekakor izjemno dobrodošel pripomoček. S pravilno izbiro ter uporabo takšnih izdelkov lahko odlično poskrbite za svoje vozilo. Po uporabi kakovostne in učinkovite kozmetike vozilo ni samo lepše, temveč pridobi še na drugih prednostih.

Nekatera kozmetika za vozila je še posebej priljubljena. Pri tem velja izpostaviti šampon za avto, sredstva za nego pnevmatik, polirno mleko za plastiko, sprej za armaturo, čistilo za klimo, čistilna sredstva za tapecirane dele. Ne nazadnje pa med tovrstne izdelke za vozila sodijo tudi dišeče smrečice ter podobni izdelki, ki skrbijo za prijeten vonj v notranjosti.

Avtomobilski kozmetični izdelek za čiščenje klime

Če klimatske naprave v vozilu ne vklopimo nekaj časa, ob ponovnem vklopu lahko naletimo na precej neprijetne vonjave. V tem primeru se vam splača uporabiti kakovostno sredstvo, ki je posebej namenjeno za čiščenje klime. Ob neuporabi klime se v njej zaredijo mikroorganizmi, ki se jih lahko najhitreje in najlaže znebite kar s pomočjo posebej zasnovanega čistila.

Čistilo za čiščenje klime vam napravo temeljito očisti in razkuži dovodne kanale prezračevanja. Nevtralizira anorganske ter organske obloge, očisti prav vse površine znotraj dovodnih kanalov ter jih prevleče s posebnim zaščitnim filtrom. Na takšen način tovrstna avto kozmetika poskrbi tudi za odlično zaščito pred ponovno zareditvijo mikroorganizmov.

Avtomobilski kozmetični izdelek za čiščenje klime.

Avtomobilska kozmetika proti rošenju stekel

Se vam stekla na avtu pogosto rosijo? Možnih vzrokov za to je lahko veliko. Zagotovo pa je najpogostejši vzrok ta, da v vozilo ob deževnih dneh prinesemo ogromno vode. Nato po vsej verjetnosti vžgemo še gretje, voda pa se ob tem upari. Ko z gretjem avta prenehamo, se vlaga kondenzira na notranji strani stekla. V tem primeru je na primer dobro poseči po vlažilnih robčkih, ki so posebej izdelani v ta namen. Robčki so primerni za enkratno uporabo, na steklo vozila pa z njihovo pomočjo nanesemo poseben nevidni sloj, ki odlično preprečuje kondenzacijo in prijemanje vodnih kapljic na samo površino stekla.

Takšen izdelek je še posebej dobrodošel tudi zato, ker je za uporabo zelo preprost, pravzaprav je podobno tudi z drugimi kozmetičnimi sredstvi za avtomobil.

Ugodna avto kozmetika v spletni prodajalni

Avto kozmetika vam je na voljo v vseh specializiranih prodajalnah z izdelki za vozila. Še posebej ugodna je v spletni prodajalni.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar