E-objave

Objave iz vseh vetrov

Zakaj so Bibs dude tako zelo popularna izbira za dojenčke?

/
/
/
521 Views

Medtem ko se pripravljate za prihod novega družinskega člana na vaš dom, ste že pred časom odlično poskrbeli za vso potrebno opremo. Nekatera bo v vašem domu zavzela kar nekaj prostora, spet drugi kosi opreme so tako majhni, da bi jih ne nazadnje lahko shranili celo v žep. A kljub svoji majhnosti so nujen pripomoček, ki ga bo vaš novorojenček slej ko prej potreboval. Med drugim nam v tem primeru na misel hodi tudi duda, ki mora biti vsekakor vključena v novorojenčkovo opremo.

Pa ste pri izbiri dude pozorni na samega proizvajalca oziroma na blagovno znamko ali vam je povsem vseeno, kakšna duda se bo nahajala v malčkovih ustih? Skrbni starši zagotovo skrbno izbirajo tudi dude. V tem hipu so še posebej priljubljene Bibs otroške dude, ki so izjemno kakovostne in nenazadnje tudi zelo prisrčne na prvi pogled.

Bibs dude so izdelane iz dveh vrst materialov

Če ravnokar iščete ustrezno dudo za svojega dojenčka, a niste povsem prepričani, kateri tovrstni izdelki so najboljša izbira, vam priporočamo, da se odločite za dude Bibs. Te so izdelane iz dveh vrst materialov, in sicer iz 100 % naravne gume in iz silikona. Ko se duda za malčka izbira, je ključnega pomena tudi to, da se preizkusi različne oblike in velikosti. Le na takšen način lahko najdete povsem primerno izbiro za vašega malega junaka.

Različne barve otroških dud Bibs.

Odlična novica je ta, da so dude Bibs primerna izbira od otrokovega rojstva dalje in da so vam na trgu na voljo kompleti Bibs dud, v katerih so nameščene 4 dude različnih oblik.

V kakšni obliki so na voljo dude Bibs

Dude Bibs so torej na trgu na voljo v več različicah oziroma v več oblikah. To je zagotovo ena od večjih prednosti. Lahko jo najdete v obliki cuclja, češnje ali pa plosko obliko. V kompletu dud Bibs lahko najdete vse omenjene oblike.

Bibs dude se izdelujejo na Danskem. Duda je za čiščenje povsem preprosta, saj jo lahko umijete ročno ali pa s pomočjo naprave, ki je posebej namenjena za to. Tovrstnih dud pa nikakor ne smete pomivati v pomivalnem stroju. Za zagotovitev najbolj ustrezne higiene je treba dudo pred prvo uporabo preliti z vrelo vodo ali pa jo za vsaj dve minuti namočiti v prekuhano vodo. Nato je treba počakati, da se duda ohladi. Iz nje se iztisne voda, ki je verjetno nabrala v njej. Pred uporabo dude Bibs pa vedno preverite, ali je čista ter nepoškodovana.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar