E-objave

Objave iz vseh vetrov

Prevozi oseb v vozilih, ki naredijo vtis

/
/
/
807 Views

Potrebuješ prostorno in udobno vozilo za transport več ljudi? Če iščeš storitev in vožnjo z avtomobilom, kjer ne bodo vsi vedeli, da koristiš to storitev, so Agio prevozi oseb pravi naslov. Klasični prevozi oseb so namenjeni manjšim skupinam in zaključenim družbam ob posebnih priložnostih, na primer poslovnih ali zasebnih zabavah, službenih zaključkih, team buildingih, porokah, praznovanjih, gostitvi poslovnih partnerjev … Ne samo, da se lahko pohvalijo z sodobnim voznim parkom, prostornimi avtomobili in fleksibilnimi storitvami, nudijo tudi storitve, ki so stopničko višje. Njihovi VIP prevozi oseb z vozili višjega cenovnega razreda bodo pustili izjemen prvi vtis na vaše poslovne partnerje. Za več informacij o tem klikni na njihovo spletno stran.

Vozila in prevozi oseb za vse priložnosti

Ponujajo ti transport ljudi v prostornejših ali kombiniranih osebnih vozilih ličnega izgleda. V Opel Vivaru (8+1) in Volkswagnu Transporter (8+1), Touranu ali Passat karavanu se ne boste počutili kot na šolskem avtobusu, temveč kot eminentni gostje. Njihove storitve so odlične za posebne priložnosti, kjer želiš vrhunsko storitev, vendar čim manjšo vpadljivost. Lahko pripravijo tudi prilagojeno ponudbo, na primer izposojo vozila s šoferjem ali brez, v tem primeru ti lahko vozilo dostavijo tudi na dogovorjeno mesto. Pohvalijo se lahko s točnostjo, zanesljivostjo in varnostjo.

Klikni in naroči VIP vozilo

Za transport pomembnih gostov imajo pri Agio rent a car na voljo najsodobnejši vozni park, ki ga sestavljajo BMW 5, BMW 7, BMW X5, BMW X6 in Mercedes V 7+1 Avantgarde. Uporabiš jih lahko za razvajanje tako zasebnih stikov kot poslovnih partnerjev. Transport v teh vozilih lahko izkoristiš za obisk gala dogodkov, za obisk visokih diplomatskih srečanj, za sestanke s pomembnimi partnerji, za vtis na porokah … VIP prevozi oseb so ti na voljo tako doma kot v tujini, pri čemer prisluhnejo željam in potrebam svojih strank, kar pomeni, da ti nudijo popolnoma prilagojeno storitev. Za več informacij jim pošlji povpraševanje.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar