E-objave

Objave iz vseh vetrov

Avtomobilske gume vas lahko rešijo ali uničijo

/
/
/
680 Views

Nimate predstave o tem kakšne gume bi bile za vaš avto najboljše? Pa jih kljub temu kupite? Ker je pač zakon takšen, da morate imeti zimske gume in jih imate. Ne glede na to, ali so primerne za vaše vozilo ali ne?

Ste vedeli da so lahko neprimerne gume tudi precej nevarne? Recimo, da delate veliko kilometrov, kupite pa gume, ki so namenjene manjši kilometraži. Tako jih boste precej hitro uničili in kmalu bodo postale zelo nevarne. Kljub temu, da menite, da so še dokan nove. Nikakor ni dovolj, da gledate le na ceno, ki jo imajo gume. Spremljati morate še ostale parametre, ki vam povedo ali so gume za vas primerne ali ne.

Kot sem omenil že v naslovu, vas gume lahko rešijo ali uničijo. To pomeni, če kupite prave pnevmatike, bodo te zdržave vaš način vožnje in z njimi boste v prometu varni. Lahko vas celo rešijo pred trki v določenih situacijah. Medtem pa bodo slabe pnevmatike za vas predstavljale grožnjo. Če ne bodo zdržale vašega načina vožnje lahko to pomeni celo nesrečo, česar pa si nikakor ne želimo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar