E-objave

Objave iz vseh vetrov

ThetaHealing seminarji

/
/
/
828 Views

ThetaHealing je metoda, s katero je mogoče z lahkoto spreminjati življenje sebi in drugim. S pomočjo theta valovanja v možganih in s pomočjo energije, ki je ustvarila Vse, lahko hipno spreminjamo svoje življenje. V treh dneh, kolikor traja začetni seminar, se bomo naučili reprogramirati našo podzavest, odstranjevati strahove, negativna čustva, vzorce, potrebe, skrbi, opravljati vpoglede v telo, opravljati zdravljenje in še veliko več. Seminarji potekajo pod vodstvo ThetaHealing učitelja Harisa Omanovića, ki je opravil začetni in nadaljevalni seminar, intuitivno anatomijo in DNK 3 in je tudi učitelj začetnega in nadaljevalnega tečaja. Učiteljski tečaj je opravil pri ustanoviteljici ThetaHealinga Vianni Stibal.

Hiša Radosti predstavlja Theta healing v več krajih v Sloveniji: v Portorožu, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu … Mogoče pridemo kmalu tudi v vaš kraj.
“Že od nekdaj sem slutila, da življenje mogoče le ni to, kot nam ga predstavljajo v šoli, mediji … V iskanju odgovora na to vprašanje in izhoda iz tega kroga, se mi je odprla čudovita pot. Po prebiranju knjig o podzavesti, priročnikov o izboljšanju življenja itd., se je ThetaHealing pojavil ravno v pravem trenutku, kot super tehnika, s katero sem si lahko hitro in na preprost način spremenila stare miselne vzorce v praksi. Z izgubo tega balasta, življenje postane lahkotnejše in bolj veselo. Svet je spet postal čaroben. Seminar priporočam vsem, ki si želijo izboljšati in poenostaviti življenje, izvedeti nekaj več, ter ne nazadnje družiti s podobnomislečimi in odprtimi ljudmi.” pravi Jasmina iz Krškega.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar