E-objave

Objave iz vseh vetrov

Najem virtualne pisarne

/
/
/
715 Views

 

V zadnjem času je opaziti porast najemanja t.i. virtualnih pisarn. Kaj virtualne pisarne sploh so? Gre za storitev, namenjeno podjetnikom, ki za poslovanje sicer potrebujejo sedež in poslovni naslov podjetja, a za izvajanje dejavnosti ne potrebujejo poslovnega prostora.

Povečalo se je namreč število podjetnikov, ki svoje dejavnosti opravljajo kar s pomočjo prenosnega računalnika. Ker lahko delo opravljajo praktično od koder koli, jim ni potrebno imeti dodatnih stroškov še pri najemu delovnega prostora. Med tovrstne podjetnike pogosto spadajo programerji, prevajalci, uredniki in oblikovalci spletnih strani in podobno.

Pogosto se za najem virtualne pisarne odločijo tudi podjetniki, ki svojo dejavnost opravljajo kar od doma, a želijo določiti ločnico med delom in družino. Tako se lahko izognejo prejemanju pošte, telefonskim klicem in obiskom strank na domačem naslovu.

Najem virtualne pisarne je primeren tudi za tiste, ki bi želeli delati od doma, pa za opravljanje svoje dejavnosti ne pridobijo dovoljenja sosedov. Z najemom virtualne pisarne avtomatsko pridobijo vsa potrebna dovoljenja.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar