E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kamnite police

/
/
/
709 Views

Kamnite police največkrat uporabljamo za okenske police. Te so lahko zunanje ali pa notranje okenske police. Za te police se največkrat uporablja kamen (marmor ali pa granit), saj je vzdržljiv, kvaliteten, cena je primerna, prav tako pa se te police lahko vgradi. Kamnite police imajo naraven videz, zato se prilegajo tako modernim kot tudi klasično opremljenim domovom. Vzdrževanje kamnitih polic je enostavno, ne zahtevajo posebnega čiščenja, saj jih lahko umijemo kar z vodo. Te police so premazane z različnimi mazili, ki jih varujejo in hkrati negujejo. Okenske police vam izdelajo po naročilu, vse kar je potrebno so vaše želje glede materiala, videza in dimenzij. Kamnite police so lahko polirane ali pa t.i. grobo brušene. Robovi kamnitih polic so lahko navadni, okrogli, polkrogli.  Tako kot za kamnite police pa se marmor in granit uporabljata tudi za kuhinjske pulte. Z vgradnjo kamnitega kuhinjskega pulta se del narave prenese v naš bivalni prostor.

Kamnit kuhinjski pult ima veliko prednosti; je odporen na vročino, je trajen, trden, uporaben, vzdrževanje pa je enostavno. Kamniti pult je odporen na odrgnine in vreznine, prav tako pa v primerjavi z lesenimi kuhinjskimi pulti ne vpija tekočin, zato lahko nanj postavite mokro ali pa celo vročo posodo. Kuhinjski pulti so lahko tudi iz železa, lesa pa tudi iz raznih umetnih materialov. Tako kot tudi pri policah, lahko tudi pri kuhinjskih pultih izbirate kakšne robove naj ima; okrogle, polkrogle ali pa navadne. Tudi tukaj so cene povsem različne. Odvisno za kakšen material se odločite, pri kateremu podjetju boste izdelovali kuhinjski pult, kakšne so vaše zahteve in želje, kakšne so dimenzije kuhinje itd.

Iz kamna pa so tudi drugi izdelki. Če jih želite videti je najbolje, da v iskalnik vpišete kamniti izdelki, prikazalo se vam bo veliko ponudnikov, veliko sreče pa boste imeli če se boste odpravili še na slikovno iskanje.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar