E-objave

Objave iz vseh vetrov

Ali vedeževanje omogoča videnje prihodnosti?

/
/
/
732 Views

Živimo v zelo nesigurnem in nedorečenem obdobju. Ne vemo, kaj nas jutri čaka. Vse okoli nas je nedorečeno in nesigurno. Smo pred pomembnimi odločitvami. Ne vemo, kako bi se odločili. Razmišljamo, da bi stopili do vedeževalca. Želimo si, da bi nam kdo napovedal prihodnost. Vedeževanje nas ni nikoli prepričalo in mu nismo verjeli. Smo pa velikokrat slišali, kako so bili nekateri zadovoljni z vedeževanjem. To kar jim je vedeževalec napovedal, se jim je tudi zgodilo.

Če veliko razmišljamo, ali se bomo odločili za vedeževanje, ni nič narobe, če enkrat preizkusimo.

Poznamo različne načine vedeževanja. Še vedno je najbolj primerno in uporabno vedeževanje kar s pomočjo kart. Lahko se odločimo za Ciganske karte, Tarot karte ali Remi karte. Izkušen vedeževalec zna s pomočjo kart in energije med kartami napovedati kaj nas čaka v prihodnosti.

Če nimamo časa, da bi osebno stopili do vedeževalca je pametna odločitev, vedeževanje kar preko mobitela. Udobno se lahko nadomestimo doma v udoben naslonjač in pokličemo po telefonu. Vedeževanje je lahko tako veliko bolj sproščeno. Nimamo direktnega stika z vedeževalcem in smo lahko tako veliko bolj sproščeni.

Vedeževanje lahko poteka tudi preko internetnih strani. Lahko postavimo katerokoli vprašanje in dobili bomo odgovor. Danes obstaja veliko spletnih strani vedeževalcev, kateri nam posredujejo vse kar bi radi izvedeli o prihodnosti.

Vedeževanje obstaja od kar obstaja človeštvo. V začetku civilizacije je bilo vedeževanje pomembno tudi zaradi napovedovanja naravnih nesteč ali pa zaradi napovedovanja vojn. Napovedovali so vojne in tudi, kako se bodo vojne končale. Živeli so ljudje, ki so imeli posebni dar, da so lahko napovedovali prihodnost. So bili tudi časi, ko so ljudi, ki so se ukvarjali z vedeževanjem, umorili.
Če povzamemo, vedeževanje je to nekaj, pred katerim ne smemo imeti predsotkov. Če smo trenutno v neki krizi, kar stopimo do vedeževalca. Velikokrat nam je potem veliko lažje in se lahko pripravimo na prihodnost.

Kakorkoli že, ali je na vedeževanju kaj resničnega ali ne, se odločite sami.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar