E-objave

Objave iz vseh vetrov

Tv sporedi

/
/
/
633 Views

Tv sporedi so ena izmed stvari, ki jih imamo za samoumevne. Prav gotovo so tv sporedi ena izmed stvari, ki jih vsi bolj ali manj dobro poznamo. Kako pogosto jih uporabljamo pa je odvisno tudi od tega, kako pogosto gledate televizijo.

Sporedi tv so lahko natisnjeni v dnevnem časopisu ali časopisu, ki je namenjen le sporedu. Takšni časopisi, kjer se nahajajo le tv sporedi, so običajno priloga različnim dnevnim in tedenskim časopisom, ki so si včasih tudi na takšen način skušali izboljšati prodajo, čeprav takšna priloga danes več skoraj nima vpliva na to.

Tv sporedi so danes dostopni na številne druge, precej bolj enostavne in pregledne načine. Tako si lahko spored, ki je tudi precej bolj zanesljiv in redno posodobljen, ogledate tudi na različnih internetnih straneh, Siol sporedi so le ena izmed bolj zanimivih možnosti. Če se vam samo zaradi tega ne ljubi prižigati računalnika, si lahko tv spored ogledate kar na teletekstu. Pop tv sporedi so primer takšnih sporedov, ki se nahajajo na teletekstu posameznega televizijskega ponudnika.

Zaradi takšnega napredka tudi na tem področju, je danes skoraj absurdno pričakovati, da bo zaradi priloge v obliki tv sporeda prodaja časopisa ali revije močno zrasla, čeprav so takšne priloge običajno precej bolj opisne od suhoparnih sporedov na teletekstu ali nekaterih manj vsebinsko bogatih straneh. V časopisnih prilogah so večkrat tudi opisi raznih filmov, serij in podobnih dogodkov, tako da je tudi zaradi tega lahko takšna priloga prijetno branje.

Prav gotovo ste tudi vi že kdaj kupili kakšen časopis samo zaradi priloge, verjetno tudi zaradi tv sporeda, a se danes za ta korak odločamo bistveno manjkrat kot smo se deset in več let nazaj.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar