E-objave

Objave iz vseh vetrov

Poročni šotor in pravljica pod njim

/
/
/
692 Views

Poročni šotor, nekaj kar je pri nas še kar precej redka, a zelo praktična stvar, poroka pod njim pa vse prej kot dolgočasna. Pisani aranžmaji iz cvetja, bogato okrašeni stoli, dvignjen oder in plesišče kakor iz pravljice, vse to lahko doživite na takšni poroki. Čeprav je tistih, ki pri nas ponujajo poročne šotore kar nekaj in so samo nekaj klikov daleč, je poročni šotor še vedno redkost in domena izbrancev.poročni šotor

Prva asociacija je pač takšna, da je pod šotorom postavljenih nekaj miz in vse skupaj se dogaja na travi, a tu smo v še kako veliki zmoti. Dokaj nepoznano dejstvo je, da je poroka pod šotorom nekaj najlepšega in najbolj estetskega kar lahko mladoporočenca doživita. Poročni šotor je prostor, ki naredi poroko še veličastnejšo in še imenitnejšo, takšno, ki jo lahko samo sanjamo.

Kako je z organizacijo poroke?

Tudi kar se tiče organizacije poroke, cene in pa seveda okrasitve ima poročni prostor velik plus pred vaškimi gostilnami ali morda bolj ali manj poznanimi prostori za tovrstna slavja. Le kaj je lepšega kot svojo poroko doživeti nekje na travniku, v objemu narave, v bližini potočka, ki tiho žubori in poje tiho pesmico o sreči. Paziti je potrebno le na to, da izberemo prostor, ki je čim bolj raven, ima urejen dostop in možnost za parkiranje povabljenih gostov. V poročnem šotoru je malo možnosti, da nas preseneti slabo vreme ali dež, tla v šotoru so navadno obdelana s talno oblogo po naši izbiri. Bodiva drugačna in za najino poroko izberiva poročni šotor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar