E-objave

Objave iz vseh vetrov

Otroška igrala in urbana oprema

/
/
/
601 Views

Otroška oprema in igrala Otroška oprema in igrala so sestavni del javnih površin v vseh občinah. Večinoma se nahajajo na različnih igriščih, parkih in sprehajališčih. Namenjena so igranju in sproščanju otrok. Med igranjem otroka si lahko starši malo odpočijejo, njihovi malčki pa se sproščajo in uživajo na raznovrstnih otroških igralih in opremi. Za otroško opremo in otroška igrala je pomembno, da so varna in iz kakovostnih materialov. Za dobra igrala je zato pomembno izbrati in poiskati dobrega ponudnika in hkrati monterja. Mlado in hitro razvijajoče podjetje Herkul igrala iz laškega je eno izmed teh, ki vam bodo ponudili širok spekter raznovrstnih otroških igral in opreme, ter seveda tudi urbane opreme. Veliko izdelkov si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani. Ponujajo različne opcije kakovostnih otroških igral nemških proizvajalcev: gugala, vrtiljake, hiške, statična in kombinirana igrala, tobogane, gugalnice , strukture iz vrvi, plezala, eldorade, železna igrala, razne podlage in še mnogo več.

Glede urbane opreme pa velja omeniti dobro ponudbo različnih miz, klopi, košev, poviljonov, ograj, korit za rože, nadstreške, ute, pergole in ostale dodatke za posebne potrebe in priložnosti. Nekaj malega iz ponudbe ste lahko videli tudi na prvem beach and play outdoor sejmu v Ljubljani – kjer so bila predstavljena različna otroška igrala in oprema, ter sam katalog.

Po samem zgornjem pregledu zgornje ponudbe je vidno, da je izbira kar široka in velika. Najpomembnejše pa so pozitivne izkušnje otrok pri uporabi teh igral, ter zanesljivost in varnost, ki je za vse starše najpomembnejša. Velja tudi omeniti zelo pomemben dejavnik, kot je postavitev in lokacija igral. Igrala naj bodo postavljena na dovolj širokem in ravnem prostoru, nekje stran od ceste in po možnosti naj bodo ograjena. Tako bodo tudi starši mirnejši otroci pa ob svojem igranju na otroških igralih varnejši.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar