E-objave

Objave iz vseh vetrov

Izbrati morate pravega vedeževalca

/
/
/
579 Views

V življenju se lahko znajdemo pred težkimi odločitvami. Težave imamo z odločitvami. Tudi prijatelji in sorodniki nam ne morejo svetovati. Potrebujemo neko dodatno mnenje in nasvet. Koga naj poiščemo?
Nekoč so se ljudje radi zatekali k vedeževalcem. Vedeževanje je bilo nekaj vsakdanjega. Današnji čas velikokrat spregleda, da je za človeka poleg telesa pomemben tudi duh. Veliko se pozablja na duhovno tradicijo. Če smo se odločili za vedeževanje, se moramo pri izbiri vedeževalca nasloniti na našo intuicijo.

Vedeževanje preko telefona je zelo uporabno in praktično. Biti je potrebno iskren, vedeževalcu postavljati iskrena vprašanja, kar bo vedeževalcu omogočilo, da bo znal pravilno svetovati, če nekdo prosi za pomoč. Odločiti se je potrebno tudi s čim naj si vedeževalec pomaga. Priporočljivo je vedeževanje s tarot kartami ali pa s pomočjo astrologije. Zelo pomembno je, kako se počutimo z vedeževalcem. Kakšna medsebolna energija se pretaka. Nikakor ne sme vedeževalec posameznika odbijati. Če se to zgodi, je potrebno vedeževalca zamenjati.

Naslednje vodilo je, da je potrebno vedeževalcu vedno zaupati. Če nismo prepričani v nasvete, ki nam jih je vedeževalec dal, se lahko odločimo še za drugega vedeževalca. Danes ni težko najti vedeževalca in priti do njega. Vedeževanje poteka s pomočjo razvite tehnologije. Lahko si pomagamo do nasvetov s pomočjo mailov. Veliko vedeževalcev svetuje in napoveduje prihodnost tudi s pomočjo mailov. Ker se vedno več ljudi zateka k vedeževanju, ker se bojimo kaj nas jutri čaka, se lahko pozanimamo kdo je imel pozitivne izkušnje z napovedovanjem prihodnosti. Paziti je potrebno, da ne naletimo na slabe vedeževalce. Teh je vedno več in izkoriščajo stisko človeka. Pravi vedeževalci imajo posebne sposobnosti, zato je vedeževanje nekaj, kar se čez noč ne da naučiti. Vedeževanje je nekaj kar lahko posamezniku pomaga in svetuje. Če naletimo na ta pravega, ga lahko sprejmemo kot našega svetovalca.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar