E-objave

Objave iz vseh vetrov

Prava izbira pohištva in klubskih mizic za vašo dnevno sobo

/
/
/
772 Views

Gradite novi dom, ali pa ste se odločili le za obnovo prostora? Ponudbo pohištva si  lahko ogledate na spletu, če pa vam prostega časa ne manjka, le stopite v kakšno trgovino s pohištvom.

Ponudba pohištva je zelo velika, odvisna pa je seveda od prostora, ki ga želite opremiti. Ni pomembno ali je to dnevna soba, jedilnica, spalnica, predsoba, pisarna ali vrt, verjetno se bo našlo kaj za vaš dom.

Če želite imeti hišo ali stanovanje opremljeno v istem stilu, se odločite za pohištvo po meri. Strokovnjaki vam ponujajo svetovanje, izmero prostora in poslušajo vaše želje, ter k njim dodajo svoje predloge.

Za obnovo dnevne sobe, je pomembna izbira klubske mizice, saj zavzema osrednje mesto. Običajno je odvisna od ostalega pohištva dnevne sobe. Je zelo uporabna, lahko jo uporabimo za pisanje ali pa na njo odlagamo različne knjige, časopise, revije ali kozarce in ostale drobnarije.

Klubske mize so različnih oblik, barv in materialov. Izberete lahko tak slog mizice, ki se ujema in je usklajen s slogom celotne dnevne sobe in pohištva, da bo prostor v lepem dizajnu. Slog je lahko tradicionalen ali pa moderen. Mizice v tradicionalnem slogu so po navadi iz furnirja, medenine in masivnega lesa, moderne pa so iz različnih kombinacij usnja, kovine, stekla in kamna.

Klubske mizice po navadi ne presegajo velikosti pol metra, ta pa je predvsem odvisna od velikosti sedežne garniture. Po navadi je manjša kot sedežna sama, ali pa je velikost enaka.

Ponudba pohištva je izjemno velika. Imamo ogromno obrtnikov, ki zdelujejo izdelke po naročilu in tako lahko dobite praktično vse, kar si zaželite.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar