E-objave

Objave iz vseh vetrov

Notranja vrata po meri in cenik

/
/
/
688 Views

Verjetno veste, da kadar gre za izdelavo nekega elementa po meri, ne moremo govoriti o neki fiksni ceni, saj se želje in zahteve posameznikov zelo razlikujejo. Že ob tem, ko preverite ponudbo že izdelanih vrat, ugotovite, da so cene zelo različne, saj so tudi notranja vrata na trgu zelo različna. Vendar pa je cenik oziroma cena nekaj, kar bo vsakega kupca zanimalo pred nakupom katere koli stvari.

Ker pri izdelavi notranjih vrat po meri ne moremo govoriti o fiksnem ceniku, pa vam podjetje Vrata Jereb ponuja možnost izdelave informativne ponudbe o ceni izdelka. Podjetje ceno vrat oblikuje glede na vaše povpraševanje, zato je potrebno, da podjetju preko interneta pošljete podatke, ki jih ekipa strokovnjakov potrebuje za točen predračun.

Pa poglejmo, kaj vse je potrebno navesti za točen predračun notranjih vrat. Izmerite velikost zidne odprtine, torej širino, višino in pa tudi debelino zidu. Zamislite si model vrat, ki si ga želite, podjetju pa lahko pošljete tudi sliko takšnih vrat. Navedite, kakšno vrsto lesa oziroma furnirja in kakšno barvo notranjih vrat želite ter kakpna naj bodo nasadila, klasična ali skrita. Lahko navedete tudi vrsto kljuk in pa stekla. Dopišite tudi, katere storitve si želite od podjetja. Na koncu pa seveda ne pozabite dodati vaših kontaktnih podatkov.

Zagotovo boste v kar najkrajšem možnem času prejeli informativen cenik notranjih vrat, kar bo mogoče tudi olajšalo vašo izbiro. Vsekakor pa, ne glede na cenik, ne pozabite na pomembnosti kvalitete, strokovno izdelavo in pa tudi estetiko vaših novih notranjih vrat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar