E-objave

Objave iz vseh vetrov

Trajno lasersko odstranjevanje dlak

/
/
/
760 Views

Lasersko odstranjevanje dlak ima veliko prednosti, če ga primerjamo z britjem ali klasično depilacijo. Katere so torej glavne prednosti trajnega laserskega odstranjevanja dlak? V vsaj 90% dlačice prenehajo rasti po tri do pet tretmajih, kar pomeni trajno rešitev odstranjevanja dlak. Poleg tega se ne boste več soočali z vraščenimi dlakami, saj laser preprosto izbriše dlačno korenino. Ne boste se več soočali z vnetji po britju oziroma voskanju ali depilaciji z depilatorjem. Znebili se boste tudi izgleda »kurje kože«, poleg tega pa je postopek laserskega odstranjevanja dlak popolnoma neboleč. Več o trajnem odstranjevanju dlak si lahko preberete tukaj.

Lasersko odstranjevanje je najbolj uspešna in učinkovita metoda trajnega odstranjevanja dlak. Seveda je pri tem pomembno, kakšen laser uporabimo. Dermatološka ambulanta Dermacenter ima na voljo tri laserske sisteme za odstranjevanje dlačic, od katerih vam najbolj priporočajo aleksandritni laser, ki je najboljši za odstranjevanje dlak.

Pri depilaciji z omenjenim laserjem je potrebno opraviti tri do pet tretmajev, v primeru uporabe drugega laserja pa nekje osem do deset tretmajev. Seveda se najboljše in najhitreje odstranijo črne in pa rjave dlačice, pri svetlejših dlačicah pa je potrebnih nekoliko več tretmajev. Lasersko odstranjevanje dlak z aleksandritnim laserjem odlično deluje tudi pri tistih ženskah, ki so nekoliko bolj poraščene.

Učinkovitost tovrstnega trajnega odstranjevanja dlak je enaka tako pri moških kot pri ženskah. Tretmaji laserske depilacije se opravijo v razmiku štirih do šestih tednov, saj v tem času namreč izrastejo dlačice, ki so bile v mirovanju. Če se želite znebiti britvic, voska in drugih preparatov za odstranjevanje dlak, potem je lasersko odstranjevanje dlak najboljša rešitev za vas.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar