E-objave

Objave iz vseh vetrov

Slikopleskarstvo Fuga: cenik slikopleskarskih del

/
/
/
877 Views

Fuga je podjetje, katero se ukvarja predvsem s slikopleskarstvom. To sicer ni edina dejavnost, ki jo Slikopleskarstvo Fuga nudi, saj podjetje ponuja storitev zaključnih del v gradbeništvu v celoti. Med druge storitve, ki jih Fuga nudi poleg slikopleskarstva pa štejemo izdelavo fasad, suhomontažnih sistemov, polaganje ploščic, barvanje ograj in podobno. Podjetje se sicer lahko pohvali s številnimi objekti, ki so s pomočjo Fuge dobili zunanjo in notranjo podobo, poleg tega pa so pomemben del dejavnosti podjetja tudi talne označbe, vzdrževanje ograj in svetilk mestne razsvetljave, predvsem v Ljubljani. Fuga je podjetje, ki je za svojo dejavnost popolnoma opremljeno, ekipo podjetja pa sestavljajo organizirani, zelo izkušeni in učinkoviti strokovnjaki.

Slikopleskarstvo se prilagaja in nadgrajuje skozi čas, zato je pomembno, da se strokovnjaki vedno znova usposobljajo. Slikopleskarstvo Fuga izvaja že več let bolj in manj zahtevna slikopleskarska dela, torej pleskanje, slikanje, polaganje tapet, dekorativne omete, šabloniranje in pa tudi štukature. Pri slikopleskarstvu različne tehnike nanosa barv ponujajo zelo veliko možnosti, med katerimi boste lahko izbirali, ko se boste odločali za izgled vaših prostorov. Kako pa je s cenikom slikopleskarskih del?

Različne tehnike nanosa in seveda tudi različne zahtevnosti dela ne omogočajo, da bi podjetje objavilo točen cenik slikopleskarskih del. Da bi lahko prejeli cenik, si morajo strokovnjaki namreč najprej ogledati določen objekt in se dogovoriti v kolikšnem obsegu ter katera dela je potrebno opraviti. Glede na te informacije pa vam nato podjetje lahko ponudi cenik slikopleskarskih del, ki pa bo zajemal vse cene od samega materiala ter vse do končne izvedbe.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar