E-objave

Objave iz vseh vetrov

Fasade fasaderstva Oblak

/
/
/
879 Views

Družinsko podjetje fasaderstvo Oblak se ukvarja z izdelavo fasad, za kar se je specializiralo pred šestimi leti iz splošnega gradbenega podjetja. Fasaderstvo Oblak sodeluje direktno s proizvajalci fasadnih komponent, kar pa tudi pomeni, da materiale, ki jih podjetje vgrajuje pri svojem delu, zelo dobro pozna. Skozi leta si je podjetje Oblak pridobilo veliko znanja in predvsem izkušenj, kar pa tudi omogoča, da lahko podjetje svojim strankam sedaj zagotavlja vrhunsko izvedbo po kar najboljši ceni. Fasaderstvo Oblak se zaveda, da sta ključna pogoja za zadovoljstvo strank celostni pristop in pa tudi izobražen delovni kader. Podjetje vsaki stranki svetuje pri izbiri najprimernejšega toplotnega sistema in pri postopkih za pridobitev eko subvencije.

Fasaderstvo Oblak pravi, da je fasada ogledalo vsake hiše. Fasada namreč objekt ščiti pred zunanjimi vplivi, zagotavlja estetski izgled, poleg tega pa je primerna toplotna izolacija zunanjih sten tudi najpomembnejši korak na poti k energetski učinkovitosti objekta. Fasado vizualno zaznamujeta predvsem barva in pa struktura, katera se lahko spremeni z različno velikostjo zrn v zaključnih ometih fasade.

V času podnebnih sprememb, naraščajočih cen energije in pa omejenih virov energentov je kvalitetna fasada zelo pomembna za vsak objekt. Kvalitetna fasada namreč prepreči izgubo energijo, katera je lahko kar velika v primeru slabo izoliranega objekta. V kolikor si torej želite zagotoviti kvalitetno in vizualno ustrezno fasado za vaš objekt je podjetje Oblak pravi naslov za vas. Obiščite spletno stran Fasaderstvo Oblak in se pozanimajte o vsem kar vas zanima o fasadi ter si zagotovite odlično zaščito vašega doma še danes.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar