E-objave

Objave iz vseh vetrov

Jasnovidci nam napovedujejo prihodnost

/
/
/
593 Views

Človeka je vedno zanimala prihodnost. Vedno je razmišljal na jutrišnji dan. V zgodovini so za vedeževanje uporabljali ljudi, ki so bili izobraženi. Napovedovali so vojne, kako se bodo vojne končale. Zanimale so jih naravne nesreče, da se za njih pravočasno pripravijo. Napovedovanje prihodnosti so si lahko privoščili samo bogati ljudje.
Bilo je obdobje, ko so preganjali vedeževalce. Poimenovali so jih z negativnim prizvokom, šarlatani. Z vedeževanjem so se ukvarjali cigani. Tudi cigane so preganjali.
Vedeževanje se je ohranilo do današnjih dni. To pomeni, da ljudje veliko dajo na napovedovanje prihodnosti. Ker so danes zelo slabi in nesigurni časi, ponovno cveti vedeževanje. Skoraj vsi se bojimo kaj nas čaka jutri. V današnjih časih ni več nič sigurnega. Vse kar imaš danes lahko izgubiš jutri. Službe niso več sigurne, tudi če jo imaš jo lahko zelo hitro izgubiš. Mladi ljudje so brez služb. Ne vidijo več svetle prihodnosti.
Si želite napovedovanja prihodnosti?

Različni načini za vedeževanje.

Tehnike in pripomočki za videnje v prihodnost so se zelo spremenili. Večina ljudi si poišče vedeževalca po telefonu. Ni več potreben direkten stik z vedeževalcem. Zelo veliko se uporabljajo karte. Za napovedovanje prihodnosti so večinoma ženske. Ženske imajo posebno intuicijo, določene sposobnosti, ki jih moški nimajo. Kdor se želi ukvarjati z videnjem v prihodnost, mora imeti posebne sposobnosti in nadarjenosti. Zato je potrebno paziti, ker obstajajo dobri vedeževalci in taki, ki se jim ne sme zaupati. Potrebno je biti pozoren preden se nekdo odloči h kateremu vedeževalcu bo šel.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar