E-objave

Objave iz vseh vetrov

Gyrocopterji

/
/
/
675 Views

Gyrocopterji so manjši in lažji od velikih helikopterjev in imajo precej manjšo porabo goriva in stanejo manj, zato se zanj odločajo tako državne službe kot za osebne namene. Za letenje uporabljajo drugačen način letenja, zato letijo lahko tudi v močnem vetru, pristanejo brez motorja.. Več informacij najdete na spletni strani www.auto-gyro.si.

V različnih državah jih uporabljajo za podobne namene. V nadzoru meje ali opazovanje različnih odsekov, kjer je najbolj prisotno tihotapljenje ali prebežništvo čez mejo. Prav tako za opazovanje in preverjanje plinovodov in tudi rudniki diamantov so izkoristili  to lahko in okretno plovilo. Zelo pridejo prav pri spremljanju čred in varstvo pred divjimi lovci in tatovi. Uporabljajo ga pri škropljenju pridelkov, pri nadzoru in skeniranju poplavnih območij, za različna varovanja kot nadzore.

Nepogrešljiv pri iskanju pogrešanih, saj ima manjšo porabo goriva in dobro preglednost. Kjer je treba preiskati velike površine je zelo dobrodošlo, da se ni treba vračati  po gorivo, sploh če je pomemben dejavnik čas.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar