E-objave

Objave iz vseh vetrov

Konferenčni in pisarniški stoli

/
/
/
820 Views

Izbira kvalitetnih pisarniških ali konferenčnih stolov je zelo pomembna. Ker v pisarniških službah večino časa presedimo, je pravilno sedenje ključnega pomena za našo hrbtenico. Kot merilo ergonomskega sedenja se uporablja pravi kot  hrbtenice 90° glede na položaj nog. Ergonomski pisarniški stoli morajo imeti več nastavljivih funkcij, kot so hrbtni naslon nastavljiv po višini in nagibu, nastavljiva ročna opirala ter nastavljivo ledveno oporo. Poškodbe hrbtenice se lahko ob dolgoletnem nepravilnem sedenju pojavijo pri vsakomur, zato velja pravilo, da pri izbiri pravih sedal ne varčujemo.

V Sloveniji je kar nekaj podjetij, ki imajo v svoji ponudbi sedala, prilagojena uporabnikovi hrbtenici. Eno izmed taki podjetij je Ergoles iz Ljubljane.  S svojo večletno tradicijo so eno izmed vodilnih podjetij na tem področju pri nas. Njihova ponudba obsega ergonomske konferenčne in pisarniške stole priznanih svetovnih proizvajalcev, pisarniško pohištvo ter ostalo pisarniško opremo. Poleg opreme zunanjih proizvajalcev pa stole in opremo izdelujejo tudi sami, zato izbire ne manjka. Svojim izdelkom nudijo celovit po-prodajni program, kar vključuje servis, rezervne dele in popravila stolov.

Medtem, ko je za pisarniške stole ergonomije sedenja zelo pomembna, pri konferenčnih stolih ne igra tako velike vloge. Konferenčni stoli so primerni predvsem za krajše sedenje. Uporabljajo se na različnih prireditvah,v dvoranah, konferenčnih sobah, jedilnicah. Izdelani so tako, da omogočajo maksimalen izkoristek prostora glede na število sedišč, saj jih po potrebi lahko hitro pospravimo ali postavimo. Izbiramo lahko med zložljivimi ali med stoli, ki se zložijo eden na drugega. V ponudbi na trgu je veliko različnih barv in oblik stolov, običajno pa za nakup večje količine dobite tudi popust.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar