E-objave

Objave iz vseh vetrov

Črna kronika in ostale novice

/
/
/
707 Views

Novice so del našega vsakdana, srečujemo jih na vsakem koraku. V časopisih, revijah, televizijskih programih, radiu in spletu. Dandanes je najbolj razširjen medij za prenos novic še vedno časopis, vendar se mu splet bliža z svetlobno hitrostjo.

Velikokrat se zgodi, da mediji hitijo z aktualnimi novicami in poročajo o zgodbah, ki se na koncu izkažejo za neresnične. V Sloveniji je veliko portalov, ki poročajo o aktualnih novicah. Eden takih je tudi spletni portal časopisa Žurnal. Na tem portalu so vam na voljo aktualne novice iz Slovenije ali celega sveta, lahko pa si preberete tudi različne novice iz sveta športa, na voljo pa vam je tudi črna kronika. Med svoje članke uvrščajo tudi zadnje novice iz glasbene in filmske industrije, erotične ter bizarne novice. V rubriki zame pa najdete novice o modi, lepoti, zdravju, potovanju, ljubljenčkih ter recepte za zdrav način življenja, na svoj račun pa pridejo tudi avtomobilski navdušenci.

Če želite biti vedno na tekočem je najbolje da se naročite na vam priljubljen časopis ali pa se prek spleta prijavite na RSS objave in tako ne zamudite ničesar. Spletni mediji so najhitrejši vir informacij, saj če se neka stvar zgodi lahko časopis o tej stvari poroča šele naslednji dan, na spletu pa se novice obnavljajo tekom dneva.  Novice na spletu pa so uporabne tudi zato, ker lahko uporabniki pod člankom pišejo komentarje po svoji volji in tako dobimo vpogled v mišljenja drugih, katera so lahko velikokrat uporabna in nam nudijo drug pogled na zadevo za katero se zanimamo. Dejstvo je, da splet zaradi svoje hitrosti širjenja informacij vedno bolj pridobiva na popularnosti.  Če ste željni zadnjih novic se tako ne obotavljajte in se obrnite na vam priljubljen spletni novičarski portal.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar