E-objave

Objave iz vseh vetrov

Cenik kuhinj po meri

/
/
/
591 Views

Ko govorimo o izdelkih po meri, je skoraj nemogoče postaviti ceno. Pri kuhinjah po meri je cena odvisna od izbire materiala, obsega dela, števila elementov ter podrobnosti detajlov. Veliko vlogo igra predvsem izbira materiala, različne vrste lesa imajo tudi zelo različno ceno. Seveda je eksotičen les lepši vendar se morate vprašati ali vam denarnica to dopušča. Kvaliteta končnega izdelka pa je odvisna predvsem od mizarja samega. Za več informacij si oglejte povezavo kuhinje po meri cenik.

Čeprav je cena izdelkov po meri resda višja od serijsko pridelanih, ima le ta številne prednosti. Izbiramo lahko prav vse, število elementov, vodila, kljuke ipd. Kuhinjo po meri lahko naredimo natanko po svojih željah. Izdelava se prične z mizarjevim ogledom prostora ter skupnim načrtovanjem. Dober mizar bo upošteval vse vaše želje, če je njihova realizacija možna. Ne pozabite pa se dogovoriti za predračun, da boste vedeli vsaj okvirno ceno. Dobro je, da vsaj nekaj detajlov poznate že vnaprej in to poveste mojstru mizarju. V poštev vzemite tudi to, da današnja tehnologija omogoča zelo precizno računalniško obdelavo, ki odpira veliko novih vrat pri oblikovanju kuhinje po meri.

Dandanes ima vsak mizar že spletno stran in najlažje se boste za mojstra odločili po ogledu galerije izdelkov na njihovem spletnem mestu, referencah ter osebnem pogovoru. Prek telefonskega pogovora lahko zveste tudi okvirno ceno, vsak mizar pa bo vesel vašega klica ter povpraševanja. Kuhinja je stvar, ki jo imamo običajno celo življenje ali pa vsaj zelo dolgo časa, zato je vseeno če zanjo namenimo kakšen evro več . Če bo izdelana kvalitetno po naših željah, nam bo nasmešek na usta prinašala še dolgo časa.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar