E-objave

Objave iz vseh vetrov

Jezikovni tečaj angleščine na Gorenjskem

/
/
/
627 Views

Če se zanimate za tečaje tujih jezikov kot so angleščina ali podobni jeziki, bi najverjetneje radi izboljšali svoje znanje. Za tečaj tujih jezikov se lahko odločite iz več razlogov, začnete pa lahko kot popoln začetnik ali pa tudi če imate že nekaj izkušenj.

Angleščina je najbolj razširjen jezik na vsem svetu. Je skupni jezik z največ govorci, zato je znanje angleščine dandanes res nujno. Seveda pa je poleg angleščine dobro razumeti tudi druge jezike, za naprimer območje Evrope je znanje nemščine zelo dobra predpostavka.

Tečaj angleščine je torej namenjen vsem, ki bi se radi naučili tega jezika. V Sloveniji imamo na izbiro kar veliko jezikovnih šol, nekaj izmed teh jih je tudi na območju Gorenjske. Tečaj angleščine Kranj je primeren tako za odrasle, kot tudi otroke in pa podjetja. Če se za tečaj odločite imate na izbiro individualni tečaj ali pa skupinski, vsak izmed teh ima svoj prednosti, včasih pa so skupinski tečaji celo bolj primerni, saj lahko snov z ostalimi tečajniki predelate še naknadno. Cene so za individualni tečaj malce višje, je pa to zagotovo najhitrejši način učenja tujega jezika.

Tečaj tujih jezikov Kranj vam nudijo v jezikovni šoli Tales. Odlikuje jih dolgoletna tradicija, njihovo kvaliteto pa potrjujejo tudi zadovoljne stranke. V omenjeni jezikovni šoli pa ne nudijo samo tečajev angleškega jezika ampak tudi tečaje drugih jezikov kot so nemščina, ruščina, portugalščina in še marsikaj. Če bi si radi pridobili znanje tujih jezikov na območju Gorenjske, vam svetujem obisk njihovih strani ter ogled programov, ki jih ponujajo, če želite pa se lahko udeležite tudi prestavitve tečajev ki poteka  v začetku šolskega leta,  za informacije o predstavitvi se obrnite na spletno stran.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar