E-objave

Objave iz vseh vetrov

Zakaj tečaj angleščine ni poceni

/
/
/
713 Views

Nekaj tednov nazaj sem v enem časopisu zasledil reklamo za jezikovno šolo, ki med drugim organizira tudi tečaj angleščine. Seveda me je zanimalo koliko danes stane en takšen 30-urni tečaj angleščine. Na internetu sem poiskal omenjeno jezikovno šolo in ugotovil, da je zadeva nesramno draga. Trideset-urni tečaj angleščine je stal krepko čez petsto evrov. Mater, sem si mislil. Nisem vedel, da so tečaji angleščine danes tako dragi. V kolikor niste dovolj poslušali med procesom vašega šolanja imate sedaj težavo. Ali se boste sami naučili angleško ali pa boste plačali drag tečaj angleščine. Pravzaprav pa živimo v času, ko tečaj angleščine skoraj ni potreben. Na internetu imate ogromno gradiva in primerov, da se lahko osnov skoraj vsakega svetovnega jezika naučite sami. Punca se je pred časom osnov angleščine zelo dobro naučila kar s pomočjo YouTube filmčkov. Tako preprosto gre to v dobi interneta.

Sem pa se pred časom odločil, da se tudi sam udeležim nadaljevalnega tečaja angleščine. Vsega se namreč ni mogoče naučiti preko televizije in interneta. Vendar za mene pride v poštev samo poceni tečaj angleščine preko kakšnega mladinskega centra. Mladinski centri in študentski klubi včasih organizirajo kakšen zares ugoden tečaj angleščine, ki se ga je vredno udeležit. Sem se pa pred časom udeležil enega tako poceni tečaja italijanščine in moram povedat, da sem bil razočaran. Pač malo denarja, malo muzike, sem si mislil. Morda se tokrat ne odločim za tečaj angleščine, ki bo najcenejši. Vseeno bi rad svoj dragoceni čas, ki bo namenjen tečaju angleščine kvalitetno izkoristil. Vsak poceni tečaj angleščine ni nujno tudi kvaliteten.

Na tečaj angleščine v tujino

Začuden sem pred dnevi od prijatelja izvedel, da je šel za teden dni na “dopust”, kjer se je udeležil tudi tečaja angleščine in to za manj kot 400,00 €. Nisem mogel verjeti svojim ušesom, dokler mi ni povedal za ponudbo, ki sem si jo kasneje tudi sam ogledal in prepričal o ugodni ceni tudi na lastne oči. Ne gre za nič drugega kot tečaj angleščine na jezikovni šoli ESE na Malti, organizira pa ga agencija Lta iz Slovenske Bistrice. Seveda se lahko tečaja angleščine na isti šoli udeležite tudi za več časa. Z ozirom na to, da omenjena jezikovna šola ponuja tečaje angleščine za vsa starostna obdobja, se morda za tovrsten dopust lahko odloči vsa družina in združite prijetno s koristnim.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar