E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kartuše za Canon in Epson tiskalnike

/
/
/
641 Views

Za znamki Canon in Epson lahko brez problema rečemo, da sta eni izmed bolj znanih podjetij v svetu tiskanja. Njihovi tiskalniki so kvalitetni ter cenovno dostopni in prav zaradi tega sta znamki med računalniškimi zanesenjaki tako priljubljeni. Prav tako pa so kartuše Canon in kartuše Epson za tiskalnike bolj cenovno ugodne od konkurence. Pri nakupu kartuš upoštevajte tudi to, koliko so zmogljive, saj nekatere kartuše z isto kapaciteto barve lahko natisnejo veliko več strani kot druge.

Kartuše za vse tiskalnike so praviloma drage, razlikujejo pa se od modela do modela tiskalnika. Najbolje se boste odločili, če boste pred nakupom tiskalne naprave preverili tudi cene kartuš in se tako mogoče v prihodnosti izognili gromozanskim stroškom. Nekatere kartuše vam omogočajo tudi ponovno polnjenje, nekatere pa boste morali preprosto zamenjati, ko bodo izrabljene. Nakup kartuš boste najceneje opravili kar prek spleta. Kartuše za tiskalnike lahko kupite v specializiranih trgovinah, ki se ukvarjajo samo s prodajo kartuš, običajno pa so na voljo tudi v vseh bolje založenih računalniških trgovinah. Nakup prek spleta je najcenejši ravno zato, ker lahko izdelke primerjate med seboj. Veliko enostavnejše je tudi spremljanje akcij ter posebnih ponudb, pri katerih lahko prihranite kar nekaj denarja. Ker kartuše niso ravno poceni, pa boste pri večini nakupov deležni tudi brezplačne poštnine. S takim nakupom boste prihranili čas ter pa še stroške, ki bi jih drugače porabili za gorivo.

Canon in Epson tiskalniki so res vrhunski produkti, prav tako kartuše. Če se odločate za nakup novega tiskalnika, s tema dvema znamkama ne boste zgrešili.

Preberite si še kaj so 3D tiskalniki s klikom na povezavo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar