E-objave

Objave iz vseh vetrov

All inclusive, primer dobre prakse

/
/
/
665 Views

All inclusive je dobra praksa turističnih storitev. Izbor all inclusive ponudbe je lahko individualen v vseh možnih lastnostih. All inclusive je večkrat razumljen kot razkošje. Izkušnje kažejo, da so med tistimi, ki tradicionalno izberejo all inclusive tudi gostje, ki so po svojih značilnostih racionalni. Vedo, da je all inclusive ponudba, ki vključuje na kratko vse v paketu več storitev. Nakup posamezne storitve bi bil dražji, poleg tega bi bila pridobitev te storitve povezana z dodatnimi stroški, dodatnim porabljenim časom, ter drugimi negativnimi lastnostmi.

Zato preprosto izberejo all inclusive ponudbo, ko želijo imeti na kratko vse pri roki. All inclusive je poleg tega zanimiv za turiste, ki takšno ponudbo želijo imeti zaradi kakovosti drugih storitev. Dopust na morju že zdavnaj ni več poležavanje ob morju, ampak so aktivne počitnice že lep čas v modi. Turisti tako obiskujejo kulturne in naravne znamenitosti, učijo se raznih spretnosti in aktivnosti, izvajajo razne športne in podobne aktivnosti, na kratko povedano se jim na dopustu vedno nekaj dogaja. Ker so te aktivne počitnice zelo dejavne, največkrat zmanjka časa za pripravo hrane, malice ali številnih drugih osnovnih potreb. Temu primerno se takšni turisti vedno pogosteje odločijo za storitve, ki jim nudijo vse našteto v enem paketu. Izbira lokacije je največkrat povezana z aktivnostjo. Ljudje, ki se ukvarjajo s športom, si želijo točno določeno lokacijo, ker jim nudi najboljše pogoje vadbe, rekreacije ali pa nastopanja na tekmovanju.

Podobno se za točno določeno lokacijo odločijo ljudje, ki jih zanimajo naravne in kulturne znamenitosti. Njihov ogled bi bil sila nepraktičen, neroden, velikokrat pa kratko malo neizvedljiv, če bi bila oddaljenost prevelika. Zato izberejo najbližjo lokacijo hotela, ki jim nudi dostopnost do njihove kulturne in naravne znamenitosti. Ker imajo vse pri roki, pa je izkušnja kulturnih in naravnih znamenitosti obsežna.All inclusive nudi turistom možnost izkoristka časa v največji možni meri ter posledično popolno doživetje tistega, kar so si zadali kot cilj ali program obiska.

http://maistra.si/Funtana_Vrsar

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar