E-objave

Objave iz vseh vetrov

Odrasli moški nosijo ure

/
/
/
793 Views

Moj bratec že počasi zelo odrašča, saj je star petnajst let in sedaj gleda na to, da je čim bolj lepše oblečen, čim bolj atraktivno. Zanimajo ga dodatki, ki spadajo k moškemu, kakšne moške modne ure, saj se bo zaradi tega počutil malo večji frajerček. Ampak tega seveda nočemo pri nas doma. Imeli smo v mislih, da bi mu kupili neko uro, ker si jo že res zelo dolgo želi. Z mamo sva šli malce po trgovinah vendar še nisva nič pametnega našli. Po nekaj premisleka sem pomislila na to, da bi pa mogoče šla pogledati, če je kaj pametnega na internetu, zato sva si z mamo rekli, da si bova vzeli kakšno uro ali pa dve, da najdeva končno nekaj pametnega.

In za en vikend, ko sva bili sami doma sva šli na splet za iskanjem ure. Našli sva veliko izbiro ur na Nakitko.si Našli sva jih ogromno, in imele sva že res kakšnih deset nagledanih. Te moške ure sva si shranjevali katere so nama všeč, da bova lahko na koncu izbrati tisto končno. In prišli sva do konca ogleda teh ur nakar je bil problem tale, da so nama bile vse ure tako zelo všeč, da nisva mogle več nobene dati stran! Dolgo časa je trajalo, da je odšla iz morebitnih, potencialnih ur ena stran, potem druga in tako naprej.

Po petih urah sva končno prišli do prave. Tisto sva preko spleta tudi naročili in, ko smo jo dobili po pošti domov sva bratcu jo tudi dali. Njegovo veselje je bilo nepopisno, ker je rekel, da je imel točno nekaj takšnega v mislih kar si je že dolgo želel. Veseli pa smo bili tudi v naši družini, ker smo našemu družinskemu članu uresničili njegovo željo. Upam, da bo v prihodnje še več dobro uresničenih želja pri nas doma.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar