E-objave

Objave iz vseh vetrov

Lenovo prenosniki

/
/
/
723 Views

Prenosniki že od vedno predstavljajo izvrsten kompromis med zmogljivostjo in mobilnostjo, kar se ni spremenilo tudi v dobi tabličnih računalnikov in vedno bolj zmogljivih mobilnih telefonov. Prenosniki so še vedno prva izbira tistih, ki potrebujejo računalnik za delo na terenu, kljub temu, da so seveda tudi tablice osvojile svoj delež uporabnikov. Tudi znotraj domene prenosnikov pa se lahko bolj ali manj nagibamo k mobilnosti ali zmogljivosti. Na eni strani imamo lahke ultrabooke in majhne netbooke, na drugi strani pa zmogljive prenosne delovne postaje, za katere potrebujemo posebno torbo. Med vsemi pa po kakovosti slovijo Lenovo prenosniki, ki so odlična izbira prav za vsakogar.

Razvoj sodobne tehnologije je pripeljal do tega, da je na trgu na voljo tako pestra izbira izdelkov, da lahko prav vsakdo najde nekaj zase. Vsak uporabnik ima namreč drugačne potrebe, kar dokazuje široka ponudba zelo različnih prenosnikov, ki so tudi znotraj ene blagovne znamke na voljo v najrazličnejših kombinacijah. Lenovo prenosniki, ki so vedno veljali kot kakovostni in zmogljivi, so danes na voljo tudi v obliki ultrabookov, ki stavijo predvsem na daljšo avtonomijo baterije in s tem žrtvujejo nekaj zmogljivosti, ki bi jo zagotovile bolj potratne komponente. Takšne prenosne računalnike bodo izbrali predvsem tisti, ki napravo potrebujejo za delo na terenu, pri čemer jim je v prvi vrsti pomembna mobilnost. Kot nalašč so lahki Lenovo prenosniki tudi za poslovneže, ki na potovanjih in poslovnih sestankih potrebujejo zanesljiv računalnik, a jim pretirana zmogljivost ne bi koristila.

Zmogljivi modeli Lenovo prenosnikov so po drugi strani namenjeni predvsem tistim, ki želijo z mobilnostjo združiti čim več zmogljivosti stacionarnih delovnih postaj. Takšni prenosni računalniki so namenjeni tistim, ki računalnika ne prenašajo pogosto, na primer za pisarniške uslužbence. Nudijo tudi dober kompromis med zmogljivostjo in mobilnostjo za tiste, ki pogosto menjujejo bivališče, na primer študente, ki se začasno selijo vsak konec tedna. Zmogljivi Lenovo prenosniki pa so kot nalašč tudi v majhnih prostorih, kjer bi okorno računalniško ohišje le poslabšalo prostorsko stisko, saj prihranijo veliko prostora, ne da bi morali pri tem žrtvovati zmogljivost.

Ob široki ponudbi prenosnih računalnikov pa je treba vedno paziti na to, da izberemo pravega. Lenovo prenosniki so vsekakor dobra izbira, a glede na specifične potrebe posameznika je potrebno tudi odločitev za nov računalnik sprejeti zgolj na podlagi temeljitega premisleka.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar