E-objave

Objave iz vseh vetrov

Vozički za otroke

/
/
/
801 Views

Otroški vozički so novost na slovenskem trgu in navdušujejo z dizajnom in barvnimi kombinacijami v katerih lahko kupite cel komplet, ki vsebuje: aluminjasto ogrodje vozička, globoko košaro, avtosedež lupinico z adapterji za pritrditev na ogrodje vozička, dežno prevleko in zimsko zaščito za noge za športni del vozička. Vsa kolesa so napihljiva, zato so otroški vozički izjemno prijetni za vožnjo.

Ogrodje je narejeno tako, da lahko nanj namestite vse dele v smeri vožnje in v nasprotni smeri vožnje. Otroški vozički imajo izjemno mehko oblazinjenje, ki omogočajo izjemno udobje za otroka. Ročaj vozičkov je nastavljiv po višini, ogrodje pa se na enostaven način zloži na zelo majhno velikost in se ga tako lahko spravi tudi v najmanjši avtomobilski prtljažnik. Nakupovalna košara pod sedežem je snemljiva in jo lahko uporabljate za več namenov. Priložena je tudi manjša previjalna torba, ki se jo lahko namesti na ročaj ali pred nakupovalno košaro vozička. Vozički Bexa so primerni za otroke do teže 18 kilogramov ali do starosti treh let in so v celoti narejeni v EU.

Blagovna znamka Bexa je novost pri nas, zato je dobro, da vam dodobra predstavimo sestavne dele kompleta. Globoka košara ima mehko oblazinjenje, ki je odstranljivo in pralno. Ležišče se lahko namesti na tri različne pozicije, košara pa ima tudi funkcijo zibanja, ki jo lahko po potrebi blokirate. Pokrivalo globoke košare ima tudi nekaj centimetrsko zaščito pred vetrom, ki dodatno zaščiti otroka pred neugodnimi vremenskimi razmerami.

S pomočjo priloženih adapterjev lahko na ogrodje pripnete tudi priloženi avtosedež 0+, ki ima poleg strešice tudi zimsko zaščito za nogice. Avtosedež ima tudi vložek, ki je primeren dokler je otrok še zelo majhen, nato pa se jo lahko odstrani, da je primeren dalj časa.

Športni del vozička se lahko popolnoma poleže, zato je primeren tudi za otroke mlajše od 6 mesecev. Sedišče omogoča več pozicij, oporo za noge se lahko poljubno nastavi. Otroški vozičkiBexa vas bodo enostavno navdušili!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar