E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kakšne radiatorje kupiti

/
/
/
917 Views

Na trgu obstaja toliko različnih radiatorjev, na voljo so vam različna električna sevala po različnih cenah in zato se je včasih težko odločiti, kaj kupiti. Vse je seveda odvisno od tega kakšen sistem ogrevanja imate ali pa ga želite imeti. Če imate centralno ogrevanje na plin ali pa olje, bodo za vas primerni določeni tipi radiatorjev, če se ogrevate na elektriko spet drugi in tako naprej.

Pri ogrevanju s centralno kujavo ste precej omejeni, saj ne ne morete ogrevati določenega prostora posebej oz. ga lahko, a je za to potrebno pognati celotno centralno kurjavo. Obstaja pa tudi rešitev in sicer električni grelec, tega namestite na radiator in vključite v električno omrežje, tako lahko ogrevate samo tisti radiator in ne celotnega sistema.

Na voljo so vam tudi samostojni električni radiatorji, ti so zelo enostavni za uporabo, saj jih le pripeljete v prostor in že so pripravljeni za uporabo. Nekateri so sicer zelo proti ogrevanju z električnimi radiatorji, ker naj bi porabili veliko električne energije, vendar so le ti zelo varčni. Na primer Beha radiatorji, norveškega proizvajalca so pri svojem delu izredno varčni. Na voljo so vam še IR paneli, to so tudi neke vrste radiatorji vendar je tip toplote malce drugačen, imajo pa ti paneli kar nekaj prednosti, saj prostore ogrejejo zelo hitro. Tu so še stenski radiatorji in celo stekleni radiatorji, konvektorji in še kaj. Največjo izbiro radiatorjev boste našli v kateri izmed specializiranih trgovin širom Slovenije.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar