E-objave

Objave iz vseh vetrov

Najboljši parfumi za moške

/
/
/
714 Views

Tudi moški radi lepo dišijo. Radi imajo vznemirljiv občutek, ko je njihove telo sveže stuširano in na svojo kožo poleg dezodoranta nanesejo še nekaj kapljic najljubšega parfuma, ki opojno diši in ki zagotovo privlačno deluje tudi predstavnice nežnejšega spola. Moški parfumi so v primerjavi z ženskimi malce drugačni, navadno močnejšega in bolj izrazitega vonja, pogosto manj sladkobni kot tisti parfumi, ki so namenjeni ženskam.
Parfum je lahko lepo darilo tudi za moškega. Tudi če slednji pred tem ni uporabljal moških parfumov, ga lahko s takšnim darilom spodbudite k uporabi in kmalu si brez njih sploh ne bo znal več predstavljati življenja. Če ga boste občasno se pohvalili, kako lepo diši in kako zelo vam je njegov vonj všeč oziroma vas neznansko privlači, bo parfum še raje in veliko pogosteje uporabljal. Sčasoma bo začel eksperimentirati tudi z različnimi vonji, saj tudi vsi moški parfumi tako kot ženski niso namenjeni za prav vse priložnosti, ampak jih je treba prilagoditi različnim namenom uporabe.
Prav vsak moški potrebuje nek vsakodnevni parfum, ki nevsiljivo prikrije naravni vonj ter vonj po morebitnem potu, hkrati pa poskrbi tudi za to, da se moški počuti privlačno v svoji koži prav v vseh situacijah: na stresnem sestanku, pri ukvarjanju s športom ali na zmenku. Moški parfumi seveda ne morejo in ne smejo nadomestiti dezodorantov, ki spadajo k osnovni skrbi za higieno. Če dezodoranti poskrbijo le za to, da ne motimo okolice s svojim smradom, pa so parfumi namenjeni temu, da zapeljivo dišimo.
Zagotovo se je vsak moški že kdaj obrnil za žensko, ki je lepo dišala in ga je njen vonj premamil, da jo je še enkrat premeril z očmi oziroma si je še bolj želel biti v njeni družbi. Podoben učinek imajo na ženske moški parfumi oziroma tisti, ki jih uporabljajo, zato se vam zagotovo splača izbiri parfuma posvetiti nekaj časa in premisleka. Predvsem pa bi prav vsak moški moral imeti doma tudi zbirko parfumov za različne priložnosti, da bi z njimi lahko očaral vse okoli sebe.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar