E-objave

Objave iz vseh vetrov

Pisarniško pohištvo višjega standarda

/
/
/
746 Views

Ko sem na začetku svoje podjetniške poti opremljal poslovni prostor v pritličju hiše svojih staršev, sem dal vanj staro pohištvo in svoje sobe in nekaj stvari, ki so mi jih dali prijatelji in sorodniki. Ko sem odprl pisarno v mestu, v kateri sva bila najprej dva, nato pa štirje, sem kupil poceni pohištvo pri švedskem pohištvenem velikanu. Zdaj pa sem prišel do svojih poslovnih prostorov, kjer sem se v svojo pisarno odločil namestiti pisarniško pohištvo višjega standarda.

Zakaj je potrebno pisarniško pohištvo višjega standarda? Predvsem zato, ker se ukvarjamo z dejavnostjo, ki že sama po sebi predstavlja višji standard, torej je potrebno poskrbeti, da bodo takšni tudi poslovni prostori, v katere sprejmemo poslovne partnerje. Povsem razumem, da si neko spletno ali računalniško podjetje privošči sodoben ali »odbit« dizajn pisarn, saj je to skladno z njihovo dejavnostjo – tako kot je z mojo dejavnostjo skladno pisarniško pohištvo višjega standarda. Ne morem si privoščiti stvari, ki so videti ceneno, temveč sem se dejansko odločil za masivno pohištvo, kakršno se poda na primer v kakšen klasičen hotel. Z njim smo opremili sprejemnico, sejno sobo in mojo pisarno, drugim sedmim zaposlenih pa sem stvari v njihovih pisarnam malo prilagodil – glede na to, da k njim ne hodijo naši poslovni partnerji, ni potrebe, da bi bilo tudi pri njih vse tako na nivoju.

Gotovo mislite, da sem zaradi tega, ker sem se odločil za pisarniško pohištvo višjega standarda nekoliko nadut, a dejansko ni tako. S pohištvom je tako kot z oblačili. Tako kot imam v pisarni na sebi obleko in kravato, doma pa sem v kavbojkah, je tudi pri pohištvu tako, da je v službi okoli mene masivno stilno pisarniško pohištvo višjega standarda, doma pa imam vse urejeno v precej bolj sproščenem stilu – takšnem, ki se z mojo dejavnostjo niti malo ne sklada, a mi je všeč glede na to, kakšen sem po duši.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar