E-objave

Objave iz vseh vetrov

Hojica Gioacagiro

/
/
/
1129 Views

Se vaš otrok približuje starosti, ko bo začel samostojno hoditi? Preberite si članek o hojicah, še posebej o izdelku po imenu Gioacagiro.

Potem je pravi čas, da razmislite o nakupu hojice. V poplavi hojc na tržišču obstajajo tudi nekatere, ki se enostavno dvignejo nad ostale. Te ponujajo enostavno več od povprečnih, ki imajo na enostaven kovinski mehanizem nameščeno sedišče ter nekaj na udarce odporne plastike. Malce boljše hojice imajo sicer največkrat še igralni center na baterije, kateri lahko začasno zamoti otroka.

Večina pediatrov uporabo hojice sicer odsvetuje, a glede na kakšno olajšanje prinesejo staršem, predvsem njihovi hrbtenici je hojica popolnoma logična in upravičena odločitev. Večina nas je ravno tako začela tekati okoli s pomočjo hojic in zaradi njih tudi nimamo kakšnih posebnih negativnih posledic. Ko se otrok enkrat postavi pokonci mu zlepa ne zmanjka energije in težko si je predstavljati kateregakoli starša, ki bi ves ta čas v sklonjenem položaju pomagal in varoval otroka pred padci. Če pa je otrok v hojci je na varnem, saj so hojice zasnovane tako, da mu omogočajo varno gibanje brez možnosti prevrnitve. S tem ga lahko kratkotrajno, seveda pod nadzorom, prepustite raziskovanju domačega okolja, kjer se bo otrok seznanjal s predmeti, ki ga obkrožajo.

In kaj lahko ponudi Hojica Brevi Giocagiro

Hojica Giocagiro ponuja novo dimenzijo v svetu hojc. Sedežni del te hojice se namreč vrti za polnih 360° in tako otroku omogoča povsem nove razsežnosti. Prva med njimi je ta, da so igračke na hojci vse okoli njega in jih je tako lahko bistveno več ter so tako tudi dalj časa zanimive. Največja prednost, ki pa jo prinese vrtljiv sedežni del je ta, da ko otrok zaide v neprehoden del, kjer ne more več naprej, se enostavno obrne in odkoraka ven brez kakršnega koli problema. Tako je otrok bolj svoboden kot bi bil v ostalih hojcah. Hojca pa se lahko z enostavnim posegom spremeni tudi v gugalnik, kjer boste otroka imeli pod nadzorom, ko boste npr. kuhali kosilo.

Giocagiro pa ima seveda vse kar imajo ostale hojice in še več. Ima igralni center, ki deluje na baterije, in skupno kar 14 igračk katere zamotijo otroka. Po višini je nastavljiva na 3 višine in jo tako zlahka prilagodite velikosti otroka. Sedišče hojice Giocagiro je odstranljivo ter se lahko opere v pralnem stroju, ostali del pa se enostavno obriše z mehko vlažno krpo.

Hojca Giocagiro je najbolj prodajana hojca v Sloveniji in kupci so z njo zelo zadovoljni. Z izbiro navedene hojice boste zagotovo zadeli v polno in otrok bo v njej užival in v njej z veseljem preživel kar nekaj časa med starosto od 6 do 12 mesecev.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar